Σελίδες

Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

Ευωδιαστά κομμάτια χοιρινού σε σάλτσα πέστο βασιλικού --- > Μια εύκολη και νόστιμη συνταγή, για ένα γρήγορο φαγητό του 10 λεπτου με ελάχιστα υλικά.


recipe image
  • 1-2 ψαρονέφρια περίπου 500 γρ.
  • Λίγο λάδι
  • Μισή κούπα λευκό κρασί
  • Αλάτι, πιπέρι
  • 2 γεμάτες κ.σ. πέστο βασιλικού
  • Φύλλα φρέσκου βασιλικού
Οδηγίες
                              

  1. Κόβουμε το κάθε ψαρονέφρι κατά μήκος στη μέση και μετά σε μικρά κομμάτια.
  2. Ζεσταίνουμε το λάδι και σοτάρουμε το κρέας σε δυνατή φωτιά για 3-4 λεπτά, να ροδίσει ελαφρά όλο.
  3. Αλατοπιπερώνουμε και προσθέτουμε το πέστο στο τηγάνι και το κρασί.
  4. Αφήνουμε για λίγο ακόμα στη φωτιά, μέχρι να πήξει ελαφρά η σάλτσα μας  και στο τέλος προσθέτω και ψιλοκομμένο  φρέσκο βασιλικό.
  5. Σερβίρουμε με πουρέ, ρύζι ή με ταλιατέλες. Το σέρβιρα με φουρνοπατάτες που αγαπάμε πολύ.
Λίγα μυστικά ακόμα
Μπορούμε να φτιάξουμε τη δική μας σάλτσα πέστο.

από : mageirikesdiadromes.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου