Σελίδες

Δευτέρα 9 Ιουνίου 2014

...να γιατί γίνονται τόσο τραγανά...


...κόβετε τα κολοκυθάκια κατά μήκος όσο πιο λεπτά μπορείτε. 
Τα αλατίζετε και τα αφήνετε για 15 λεπτά. 
Στο στάδιο αυτό τα κολοκυθάκια «ιδρώνουν» και βγάζουν το νερό τους. 
Στη συνέχεια τα αλευρώνετε και τα αφήνετε να για άλλα 15 λεπτά. 
Τα ξαναλευρώνετε άμα χρειάζεται και τα τηγανίζετε σε καυτό λάδι.

  • -Μην ξεχνάτε κάθε φορά που τηγανίζετε να χρησιμοποιείτε χαρτί κουζίνας 
  • όταν βγάζετε τα τηγανισμένα από το τηγάνι για να απομακρύνεται το πολύ λάδι.
  • -Με το αλάτι τα κολοκυθάκια «ιδρώνουν», βγάζουν το νερό τους 
  • και γι’ αυτό γίνονται τόσο τραγανά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου