Σελίδες

Παρασκευή 6 Ιουνίου 2014

Σάλτσα για burger...με κάππαρη και μαγιονέζα

2. Ανακατεύουμε
Αναμειγνύουμε σε μπολ :
- ½ φλιτζάνι μαγιονέζα,
- 1 κουτ. σούπας κάππαρη πλυμένη και....

ψιλοκομμένη,
- 1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο, 1 κουτ. σούπας μουστάρδα,
- 1 κουτ. γλυκού χυμό λεμονιού, 

- 1 κουτ. σούπας μαϊντανό ψιλοκομμένο, 
- αλάτι και πιπέρι. 
*Αφήνουμε το μπολ στο ψυγείο 
για μισή ώρα να δέσουν οι γεύσεις.
thecookbook.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου