συστατικά :
- 250 γρ. αλεύρι *άπ
- μερικές φέτες σουτζούκι σε λεπτά φετάκια
ή μπέικον
ή σαλάμι Μιλάνου....
- μισή κ.γλ. μπέικιν
- μισή κούπα λάδι
- 1 κούπα γάλα
- 1,5 με 2 κούπες φέτα τριμμένη με το χέρι
- μισή κούπα παρμεζάνα ή κεφαλοτύρι
- μισό κ.γλ. αλάτι
- λίγη ρίγανη και μαντζουράνα ξερά, πιπέρι
- λίγες φέτες ντομάτα στραγγισμένες και λεπτοκομένες
- λίγη πιπεριά λεπτοκομένη
οδηγίες :
- Ανακατεύουμε σε μπολ το αλεύρι, μπέικιν, το λάδι, το γάλα,
το αλάτι, ρίγανη, μαντζουράνα μέχρι να έχουμε μια αρκετά σφικτή ζύμη
- Προσθέτουμε τα τυριά και ζυμώνουμε με το χέρι
- Σε ταψάκι πίτσας 30 εκ. ή απλό, βάζουμε λαδόχαρτο και απλώνουμε
τη ζύμη μας ομοιόμορφα, ρίχνουμε λίγο λάδι επάνω.
- Ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 170ο για περίπου 15 λεπτά.
- Βγάζουμε από το φούρνο, προσθέτουμε τα αλλαντικά, ντομάτα και πιπεριά
και ψήνουμε για λίγο ακόμα περίπου 5-10 λεπτά και ειναι έτοιμη.
- Στολίζουμε με φρέσκα μυρωδικά και σερβίρουμε.
mageirikesdiadromes.gr από Hlianna
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου