Σελίδες

Πέμπτη 21 Ιανουαρίου 2016

Μιχάλης Μπρατάκος Πρόεδρος ΤΕΙ Αθηνών...Αριστα πήρε το ΤΕΙ Αθήνας στην εξωτερική αξιολόγηση


Το γενικό συμπέρασμα της αξιολόγησης σε σχέση με το Ίδρυμα μας κρίθηκε άριστο (worthy of merit) κι αυτό είναι εύλογο, καθώς το ΤΕΙ Αθήνας είναι το τρίτο μεγαλύτερο ΑΕΙ της χώρας και μέλος της Ευρωπαϊκής Ένωσης Ιδρυμάτων Ανώτατης Εκπαίδευσης

(EuropeanAssociationofInstitutionsinHigherEducation–EURASHE) και της Διεθνούς Ένωσης Πανεπιστήμίων (InternationalAssociationofUniversities–IAU).

Την παραπάνω δήλωση έκανε   ο πρόεδρος του ΤΕΙ Αθήνας καθηγητής Μ. Μπρατάκος,απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με την ανακοίνωση της προέδρου της ΑΔΙΠ,  Νικολέττας Παϊσίδου, ότι ολοκληρώθηκε η αξιολόγηση σε 14 ΑΕΙ.
Ο κ. Μπρατάκος τόνισε επίσης στο esos ότι:
Α. Επειδή δεν έχει ακόμα ολοκληρωθεί η διαδικασία, δε θα ήθελα να είμαι ιδιαίτερα αναλυτικός, απλώς επισημαίνω ότι, στη συντριπτική πλειοψηφία των σημείων της η αξιολόγηση είναι ιδιαίτερα θετική.
Β. Υπάρχουν, βεβαίως, τρεις - τέσσερις επισημάνσεις, για τις οποίες το ίδρυμα θα προσπαθήσει στο άμεσο μέλλον να βελτιώσει τις επιδόσεις του ακόμα περισσότερο, ιδιαίτερα στον τομέα της Έρευνας και της Διεθνοποίησής του ως προς το έργο που παράγεται σε αυτό.
Γ. Όταν ολοκληρωθεί πλήρως η διαδικασία, είμαι στη διάθεσή σας για να απαντήσω εξειδικευμένα σε όλα τα ερωτήματά σας για την Εξωτερική μας Αξιολόγηση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου