Τι θα χρειαστείτε:
- 1 κουταλιά της σούπας ανάλατο βούτυρο
- 1 μικρό ξερό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 φλιτζάνι ψιλοκομμένα τοματίνια
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 9 μεγάλα αυγά
- 3 κουταλιές της σούπας απαλή μουστάρδα
- 1 φλιτζάνι πλήρες γάλα
- 1 ½ κουταλάκι του γλυκού αλάτι
- ¼ κουταλάκι του γλυκού φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 φλιτζάνια τριμμένο τυρί τσένταρ
- 6 φλιτζάνια πατάτες ψιλοκομμένες
Πως θα το φτιάξετε:
- Λαδώστε ελαφρά ένα μεσαίου μεγέθους ταψί.
- Σε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια λιώστε το βούτυρο.
- Προσθέστε το κρεμμύδι και το σκόρδο και μαγειρέψτε τα
για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρεμμύδι.
για 5 λεπτά μέχρι να μαλακώσει καλά το κρεμμύδι.
- Προσθέστε τα τοματίνια και μαγειρέψτε για άλλα 5 λεπτά.
Σβήστε τη φωτιά.
Σβήστε τη φωτιά.
- Σε ένα μπολ χτυπήστε τα αυγά με τη μουστάρδα.
- Ρίξτε μέσα στο τηγάνι το μείγμα που μόλις χτυπήσατε μαζί
με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι το τυρί τσένταρ και τις πατάτες.
Ανακατέψτε καλά.
με το γάλα, το αλάτι, το πιπέρι το τυρί τσένταρ και τις πατάτες.
Ανακατέψτε καλά.
- Μεταφέρετε το μείγμα από το τηγάνι στο ταψί.
- Ψήστε στους 180 βαθμούς για για 35-45 λεπτά.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου