- Ρίχνουμε σε μπολ το τσάι του βουνού και προσθέτουμε τα σύκα
να μαλακώσουν για 6 ώρες.
- Πλένουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους σχολαστικά
και τις τρίβουμε να φύγουν τα χώματα.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί.
- Κόβουμε τα σύκα σε κύβους, τα ρίχνουμε σε ένα μπολ
και τα αναμειγνύουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Περιχύνουμε τις πατάτες με το περιεχόμενο του μπολ,
προσθέτουμε αρκετό αλάτι και πιπέρι,
και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν για 30-40 λεπτά.
Σερβίρουμε με ή χωρίς το σκόρδο.
thecookbook.gr
να μαλακώσουν για 6 ώρες.
- Πλένουμε τις πατάτες με τη φλούδα τους σχολαστικά
και τις τρίβουμε να φύγουν τα χώματα.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
- Τοποθετούμε τις πατάτες σε ένα ταψί.
- Κόβουμε τα σύκα σε κύβους, τα ρίχνουμε σε ένα μπολ
και τα αναμειγνύουμε μαζί με όλα τα υπόλοιπα υλικά.
- Περιχύνουμε τις πατάτες με το περιεχόμενο του μπολ,
προσθέτουμε αρκετό αλάτι και πιπέρι,
και τις ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν για 30-40 λεπτά.
Σερβίρουμε με ή χωρίς το σκόρδο.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου