- Zυμώνουμε σε ένα μπολ το αλεύρι με το αλάτι και το νερό
έως ότου πετύχουμε μια ζύμη ελαστική.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λίγο αλεύρι στη ζύμη και την αφήνουμε
να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 20 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175οC.
- Aνοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο, κάνουμε με τα δάχτυλά μας μικρές
λακκούβες και ψήνουμε για 10 λεπτά.
- Tο βγάζουμε από τον φούρνο, αραδιάζουμε επάνω τα υπόλοιπα υλικά
και το ξαναψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα.
έως ότου πετύχουμε μια ζύμη ελαστική.
- Προσθέτουμε το ελαιόλαδο και λίγο αλεύρι στη ζύμη και την αφήνουμε
να ξεκουραστεί και να φουσκώσει για 20 λεπτά.
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο μας στους 175οC.
- Aνοίγουμε τη ζύμη σε χοντρό φύλλο, κάνουμε με τα δάχτυλά μας μικρές
λακκούβες και ψήνουμε για 10 λεπτά.
- Tο βγάζουμε από τον φούρνο, αραδιάζουμε επάνω τα υπόλοιπα υλικά
και το ξαναψήνουμε για 15 λεπτά ακόμα.
Tip: Tο εύκολο αυτό ορεκτικό βασίζεται στο ψωμί των Iταλών.
Mπορεί να γίνει με όποιο υλικό επιθυμείτε και υπάρχει
στο ντουλάπι σας, αρκεί να διαθέτετε φαντασία.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου