Σελίδες

Δευτέρα 28 Ιουλίου 2014

Σπαγγέτι Amatriciana


Δεν έχει εισαχθεί τίτλος

Υλικά

- 500 γραμ. σπαγγέτι
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- 2 κομμάτια πανσέτα....

- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 1 καυτερή πιπερίτσα
- 2 φλ. τριμμένες ντομάτες
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι

Εκτέλεση:


- Κόβουμε σε μικρά καρέ την πανσέτα. 
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε την πανσέτα. 
Την βγάζουμε και την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί. 

- Ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπερίτσα. 
- Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα 
να βράσει για 6 - 7 λεπτά μέχρι να γίνει πιο πυκνή. 
- Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε 
και προσθέτουμε την πανσέτα. 

- Βράζουμε τα σπαγγέτι μας, τα στραγγίζουμε 
και τα προσθέτουμε στην σάλτσα. 
*Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή, 
αραιώνουμε με λίγο από το νερό ζυμαρικών.

mamapeinao.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου