Υλικά
- 500 γραμ. σπαγγέτι
- ¼ φλ. ελαιόλαδο
- 2 κομμάτια πανσέτα....
- 1 μικρό κρεμμύδι ξερό
- 1 καυτερή πιπερίτσα
- 2 φλ. τριμμένες ντομάτες
- 2 ντομάτες ψιλοκομμένες
- αλάτι, φρεσκοτριμμένο πιπέρι
Εκτέλεση:
- Κόβουμε σε μικρά καρέ την πανσέτα.
- Ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο και ροδίζουμε την πανσέτα.
Την βγάζουμε και την ακουμπάμε σε απορροφητικό χαρτί.
- Ροδίζουμε το ψιλοκομμένο κρεμμύδι και την πιπερίτσα.
- Προσθέτουμε τις τριμμένες ντομάτες και αφήνουμε τη σάλτσα
να βράσει για 6 - 7 λεπτά μέχρι να γίνει πιο πυκνή.
- Ρίχνουμε τις ψιλοκομμένες ντομάτες, αλατοπιπερώνουμε
και προσθέτουμε την πανσέτα.
- Βράζουμε τα σπαγγέτι μας, τα στραγγίζουμε
και τα προσθέτουμε στην σάλτσα.
*Αν η σάλτσα είναι πολύ πηχτή,
αραιώνουμε με λίγο από το νερό ζυμαρικών.
mamapeinao.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου