Υλικά
- 600 γρ φρέσκο βοδινό φιλέτο (ζητήστε από το χασάπη να το καθαρίσει)
- 3,5 γρ λεπτό πλιγούρι (αφήστε το σε κρύο νερό για 30 λεπτά και μετά στραγγίξτε το)
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός και δυόσμος
- 1 κ.γ. πάπρικα ανακατεμένη σε ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- Μια τζούρα πιπέρι
- Μια τζούρα αλάτι
- Μια τζούρα φρέσκο κύμινο
- Ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
- 3,5 γρ λεπτό πλιγούρι (αφήστε το σε κρύο νερό για 30 λεπτά και μετά στραγγίξτε το)
- Ψιλοκομμένος μαϊντανός και δυόσμος
- 1 κ.γ. πάπρικα ανακατεμένη σε ελαιόλαδο
- 1/2 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- Μια τζούρα πιπέρι
- Μια τζούρα αλάτι
- Μια τζούρα φρέσκο κύμινο
- Ελαιόλαδο
- 1 κ.γ. χυμό λεμονιού
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου