
Υλικά-200 γρ. ανεβατό Γρεβενών
-50 γρ. γιαούρτι πρόβειο -100 γρ. μυζήθρα φρέσκια ανάλατη -2 σταγόνες μαστιχέλαιο -1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού βιολογικού -1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού -50 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα τριμμένα |
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί.
Αν είναι πολύ αραιό το μείγμα, στραγγίζουμε για
μία ώρα μέσα σε τουλπάνι.
Αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες.
Σερβίρουμε με παξιμάδια ή κριτσίνια.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου