Σελίδες

Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

Ντιπ με ανεβατό Γρεβενών και μαστίχα

Ντιπ με ανεβατό Γρεβενών και μαστίχα

Υλικά-200 γρ. ανεβατό Γρεβενών
-50 γρ. γιαούρτι πρόβειο
-100 γρ. μυζήθρα φρέσκια ανάλατη
-2 σταγόνες μαστιχέλαιο
-1/2 κουτ. γλυκού ξύσμα λεμονιού βιολογικού
-1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
-1 κουτ. σούπας χυμό λεμονιού
-50 γρ. αμύγδαλα ασπρισμένα τριμμένα
Eκτέλεση
Πολτοποιούμε στο μπλέντερ όλα τα υλικά μαζί. 
Αν είναι πολύ αραιό το μείγμα, στραγγίζουμε για 
μία ώρα μέσα σε τουλπάνι. 
Αφήνουμε στο ψυγείο για 24 ώρες. 

Σερβίρουμε με παξιμάδια ή κριτσίνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου