Περνάμε το ανθότυρο από λεπτό σουρωτήρι πιέζοντάς το με σπάτουλα.
Αναμειγνύουμε το ανθότυρο με το τυρί κρέμα, το ξύσμα και το Μοσχάτο.
Χτυπάμε τα ασπράδια και το αλάτι σε μπολ μέχρι να δέσουν ελαφρά.
Ρίχνουμε τη ζάχαρη και συνεχίζουμε το χτύπημα μέχρι να σκληρύνουν.
Μεταφέρουμε στο μπολ με το μείγμα τυριών και ανακατεύουμε ελαφρά
να γίνουν ομογενές μείγμα.
Βάζουμε το μπολ στο ψυγείο.
Σιγοβράζουμε τα υλικά της sauce (εκτός από το θυμάρι)
μέχρι να γίνει παχύρρευστη. Αποσύρουμε και προσθέτουμε το θυμάρι.
Κόβουμε τα σου οριζόντια στα δύο και τα γεμίζουμε με μια
μεγάλη κουταλιά μους.
Σερβίρουμε με αρκετή sauce.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου