Υλικά:
- 1 1/2 πακέτο περίπου μπισκότα πτι μπερ
- 400ml κρέμα γάλακτος (όχι με λίγα λιπαρά)
- 1/2 κούπα ζάχαρη άχνη
- Μαρμελάδα βατόμουρο
Εκτέλεση :
- Χτυπάμε στο μίξερ καλά την κρέμα γάλακτος με την ζάχαρη άχνη
μέχρι να γίνουν μια σφικτή σαντιγί
- Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και προσθέτουμε λίγο λίγο
το γιαούρτι χτυπώντας ίσα να ενσωματωθεί στο μείγμα
- Σε ένα μέτριο ταψάκι στρώνουμε μια σειρά μπισκότα,
από πάνω απλώνουμε την μισή κρέμα,καλύπτουμε με μια
ακόμη σειρά μπισκότα και τελειώνουμε με την υπόλοιπη κρέμα
- Βάζουμε το γλυκό στο ψυγείο να σφίξει η κρέμα για 2-3 ώρες
- Απλώνουμε σε όλη την επιφάνεια την μαρμελάδα και σερβίρουμε
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου