Σελίδες

Πέμπτη, 26 Ιουλίου 2018

...ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ...συγκινητική η ανταπόκριση των πολιτών

ανταπόκριση των πολιτών στις εκκλήσεις για βοήθεια
...αυτές τις δύσκολες ώρες που ζούμε, αποδείξαμε σαν λαός ότι η αλληλεγγύη κι η ανθρωπιά μας είναι πάνω απ’ όλα. Η ανταπόκριση των πολιτών στις εκκλήσεις για συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους πληγέντες της πυρκαγιάς ήταν
πάνω από κάθε προσδοκία.Πολίτες, οργανώσεις, δήμοι κι εταιρείες απ’ όλη την Ελλάδα ανταποκρίθηκαν άμεσα στην πρωτοβουλία της Περιφέρειας Αττικής για τη συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης. Ένα τεράστιο ΜΠΡΑΒΟ σ’ όλους όσους αφιερώνουν χρόνο, ενέργεια και χρήματα προκειμένου να σταθούν δίπλα στους συνανθρώπους μας, που μας έχουν ανάγκη όσο ποτέ. Ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ και στους εθελοντές που βρίσκονται κάθε μέρα στα κέντρα και τους δήμους, οργανώνοντας τη διανομή των ειδών. Και φυσικά, δεν μπορούμε να λησμονήσουμε όλους όσους πηγαίνουν καθημερινά και δίνουν αίμα για τους τραυματίες. Η στάση όλων είναι συγκινητική. Μέσω του τηλεφωνικού κέντρου, συγκεντρώνονται οι προσφορές και ιεραρχούνται οι ανάγκες των πληγέντων, ώστε να υπάρξει άμεση ανταπόκριση στα αιτήματα των πολιτών.
voithise.com
Στο πλαίσιο του εθελοντισμού και της αλληλοστήριξης παραδίδεται προς λειτουργία και χρήση σήμερα, η διαδικτυακή πλατφόρμα Voithise.com με σκοπό να διευκολύνει την επικοινωνία της Ανάγκης και τη διαχείριση της Προσφοράς από συνάνθρωπο προς συνάνθρωπο.
Με κίνητρο την τεράστια ενεργοποίηση αλληλεγγύης προς τους παθόντες των πρόσφατων πυρκαγιών στην Ελλάδα, η νεοσύστατη ομάδα του Voithise.com πήρε την πρωτοβουλία να προτείνει έναν άμεσο τρόπο επικοινωνίας. Στόχος μας να χτίσουμε τη γέφυρα ανάμεσα σε όσους έχουν ανάγκη και εκείνους που μπορούν να προσφέρουν, χωρίς μεσάζοντες, χωρίς αφανείς σκοπούς και γραφειοκρατικές δυσκολίες. Προσφέροντας έναν κοινό διαδικτυακό χώρο αλληλοβοήθειας στους συνανθρώπους πιστεύουμε ότι μπορεί να επιτευχθεί το πιο σημαντικό. Η οποιαδήποτε προσφορά να φτάσει στοχευμένα στο συνάνθρωπό μας που την έχει πραγματικά ανάγκη, εύκολα, γρήγορα και πάνω από όλα, αποτελεσματικά.
Το Voithise.com κωδικοποιεί τις κατηγορίες όπου υπάρχει προσφορά και προσφέρει άμεση πρόσβαση των χρηστών ανώνυμα σε αυτές τις πληροφορίες. Ταυτόχρονα, δημοσιεύει πληροφορίες που μπορεί να φανούν χρήσιμες, δράσεις, καμπάνιες ή και σημεία προσφοράς.
Ξέρουμε τις αδυναμίες που μας φέρνουν σε τραγωδίες. Ξέρουμε και τις δυνάμεις που μας βοηθάνε να τις ξεπεράσουμε και είναι πάντα συλλογικές. Φτιάξαμε το Voithise.com σε 48 ώρες για να κάνουμε την αλληλεγγύη εύκολη και αποτελεσματική.
Μπες τώρα και βοήθησε.


Site: Voithise.com
Facebook: https://www.facebook.com/voithise/
Twitter: https://twitter.com/voithise
E-mail: voithise@gmail.com


Φωτογραφία του χρήστη voithise.com.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου