Σελίδες

Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

....προσέχοντας στο εξής μόνο το παρόν σου...!!!

Ocean Themed Wreath with a Sailboat
...υπάρχουν άνθρωποι με καλή και θετική αύρα, και είναι εκείνοι οι ελάχιστοι
που στο πέρασμά τους απο την ζωή σου, σου ανοίγουν πάση θυσία δρόμους ευνοικούς, καλότυχους και ευήμερους για σένα και την ψυχή σου...!
Και υπάρχουν κι εκείνοι που επιμένουν με την αρνητική σκέψη, την δειλία, την μουτζουφλιά, την στενομιαλιά, τους φόβους και την κακία του τεράστιου εγώ που φωλιάζει μέσα τους να σου σκοτεινιάζουν το μέλλον, τα όνειρα, τους στόχους και την ζωή ολάκερη από το τόσο σκοτάδι, φόβο, αμετανόητη ζήλια, ανασφάλεια και καταχνιά που κουβαλούν...!
Και επειδή δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις απλά θα τους καταλαβαίνεις από την προσποίηση που εκπέμπουν, το ψεύτικο, γεμάτο ειρωνία, υποκρισία, κατάκριση και κακία παγερό χαμόγελό τους και στο εξής δεν θα κάνεις το λάθος να τους βάζεις σαν συνοδοιπόρους ή και οδηγούς δίπλα σου αλλά θα τους προσπερνάς ή θα κόβεις μιά κι έξω τους γόρδιους δεσμούς μαζί τους για μια καλή και ευνοϊκή ζωή, με τον τρόπο που χάραξε και σου έδειξε ο Μέγας Αλέξανδρος ...
Έτσι θα αποφύγεις τις κακοτυχίες και θα γεμίσεις την ζωή σου με κάθε καλή επιτυχία, καλοτυχία και επίτευξη του όποιου στόχου έθεσες για ένα καλύτερο μέλλον και αύριο προσέχοντας στο εξής μόνο το παρόν σου...!!!
Tante idee e soluzioni stravaganti per arredare casa con i cappelli di paglia, decorare una parete, l'ingresso di casa o un angolo della vostra stanza
ΥΓ.: Αυτό το αφιερώνω με αγάπη σε έναν φίλο που ζεί 
και σε μια φίλη που έφυγε ...!!!
Something to do with all of the seashells I've brought home through the years

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου