υλικά :
- 6 μπουτάκια κομμένα στη μέση - αλατισμένα
- 1 κιλό διάφορα αγριόχορτα χοντροκομμένα
- 1 καρδιά μαρούλι χοντροκομμένο...
- 1 φινόκιο η 4-5 κλονάρια σέλερυ ψιλοκομμένα
- 1 κούπα μάραθο
- 4-5 πράσινα κρεμύδια
- 1 κούπα τριμμένο *σκληρό τυρί
για την σως:
- 2 πορτοκάλια τον χυμό
- 1 λεμόνι τον χυμό
- 1 κουτ.σούπας μουστάρδα
- " " " μέλι
- " " " κόλιανδρο
- 1 φλυτζάνι ελαιολαδο
- αλάτι
- χοντροκομμένο μαύρο πιπέρι
πως θα το φτιάξουμε:
- Βάζουμε όλα τα πράσινα σε ένα ταψί,
μετά, τα μπουτακια πάνω σε αυτά.
- Ρίχνουμε τη σως πάνω και καλύπτουμε με ένα αλουμινόχαρτο
- Ψήνουμε στους 180 για 1 ώρα
βγάζουμε το αλουμινόχαρτο και ρίχνουμε το τυρί, ψήνουμε
γιά άλλα 10 λεπτά περίπου μέχρι να ροδίσει.
*προσοχή...το φαγητό δεν χρειάζεται νερό.
πρόταση από : Peter's deli Greece
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου