- Ζεσταίνουμε το μπέικον σε κατσαρολάκι σε μέτρια φωτιά για 8-10 λεπτά
και μόλις γίνει τραγανό, προσθέτουμε το βούτυρο και το λάδι.
- Κατεβάζουμε από τη φωτιά.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σε άφθονο αλατισμένο νερό.
- Σουρώνουμε και στη συνέχεια επαναφέρουμε τα μακαρόνια
στην κατσαρόλα όπου έβρασαν.
- Ρίχνουμε μέσα το μπέικον, το βούτυρο και το λάδι καλά ζεσταμένο.
- Προσθέτουμε τα τυριά, την κρέμα γάλακτος και το πιπέρι.
- Χτυπάμε τα ασπράδια στο μίξερ μέχρι να γίνουν σφιχτή μαρέγκα.
- Ρίχνουμε τη μαρέγκα στα μακαρόνια σταδιακά, ανακατεύοντας προσεκτικά.
- Πασπαλίζουμε με ψιλοκομμένο μαϊντανό.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου