Υλικά
- 3 μεγάλα στήθη κοτόπουλου
- 9 με 12 σπαράγγια, κομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
- αλατοπίπερο
- 3 φέτες τυρί provolone (ιταλικό προβολόνε τυρί)
- 1 κουταλιά σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλιά πάπρικα
- 1 κουταλιά λάδι
Εκτέλεση
*Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 210 βαθμούς.
*Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση αλλά όχι τελείως.
Βάζουμε στο εσωτερικό τους αλάτι, πιπέρι και ξύσμα λεμονιού.
*Βάζουμε το τυρί στο εσωτερικό τους, από πάνω δύο με τρία
σπαράγγια και διπλώνουμε και πάλι στη μέση.
*Ρίχνουμε από πάνω αλάτι και πιπέρι, πάπρικα, σκόνη σκόρδου,
τα γυρνάμε και ρίχνουμε και απ’ την άλλη μεριά.
*Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι σε μέση θερμότητα τηγανίζουμε τα
γεμιστά κοτόπουλα και από τις δύο μεριές.
*Μαγειρεύουμε για 3 με 5 λεπτά, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο
και αφαιρούμε απ’ τη φωτιά.
*Σερβίρουμε με ρύζι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου