Σελίδες

Δευτέρα 25 Σεπτεμβρίου 2017

Asparagus Stuffed Chicken / Γεμιστό κοτόπουλο με τυρί και σπαράγγια



Υλικά
- 3 μεγάλα στήθη κοτόπουλου

- 9 με 12 σπαράγγια, κομμένα
- 1 κουταλιά της σούπας λεμόνι
- αλατοπίπερο
- 3 φέτες τυρί provolone (ιταλικό προβολόνε τυρί)
- 1 κουταλιά σκόρδο σε σκόνη
- 1 κουταλιά πάπρικα
- 1 κουταλιά λάδι


Εκτέλεση
*Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 210 βαθμούς.
*Κόβουμε τα στήθη κοτόπουλου στη μέση αλλά όχι τελείως. 

Βάζουμε στο εσωτερικό τους αλάτι, πιπέρι και ξύσμα λεμονιού.
*Βάζουμε το τυρί στο εσωτερικό τους, από πάνω δύο με τρία 

σπαράγγια και διπλώνουμε και πάλι στη μέση.
*Ρίχνουμε από πάνω αλάτι και πιπέρι, πάπρικα, σκόνη σκόρδου, 

τα γυρνάμε και ρίχνουμε και απ’ την άλλη μεριά.
*Σ’ ένα μεγάλο τηγάνι σε μέση θερμότητα τηγανίζουμε τα 

γεμιστά κοτόπουλα και από τις δύο μεριές.
*Μαγειρεύουμε για 3 με 5 λεπτά, καλύπτουμε με αλουμινόχαρτο 

και αφαιρούμε απ’ τη φωτιά.
*Σερβίρουμε με ρύζι.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου