Σελίδες

Τρίτη 19 Σεπτεμβρίου 2017

ΟΞΙΔΑΝΙΟ. Ο ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟ ΠΙΑΤΟ ΜΑΣ






Το υδροξικό οξύ ή οξιδάνιο είναι ένα χημικό ευρέως διαδεδομένο στη χημική και φαρμακευτική βιομηχανία. 
Αυτό που ίσως δεν είναι γνωστό στο ευρύ κοινό είναι 
το ότι το επικίνδυνο αυτό χημικό χρησιμοποιείται κατά 
κόρον από
βιομηχανικούς κολοσσούς και πολυεθνικές-τέρατα (βλέπε Μοσάντο) και μέσω σκοτεινών διαδικασιών καταλήγει στα πιάτα των παιδιών μας. Πρόκειται για ένα τρομερό χημικό διαλύτη παράγωγο καύσης/ χημικών αντιδράσεων μεταξύ άλλων επικινδύνων χημικών στοιχείων, του οποίου η παρουσία στα τρόφιμα είναι ιδιαίτερα εκτεταμένη και πλήρως συγκαλυμμένη.
Υπολογίστηκε ότι το 2016 η βιομηχανία διακίνησης και επεξεργασίας οξιδανιου έφτασε τζιρους άξιας 70 δις δολαρίων και στα επόμενα χρόνια αναμένεται να ξεπεράσει τα 120 δις. Καταλαβαίνετε ότι τα λεφτά είναι πάρα πολλά για να ενδιαφερθούν οι πολιτικοί για τη διατροφή και την υγεία των παιδιών μας.
ΜΕΡΙΚΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΙΚΟ ΟΞΙΔΑΝΙΟ
Η αλήθεια για το οξιδάνιο είναι τρομαχτική. Τα στοιχεία μιλάνε από μόνα τους.
Στην υγρή μορφή του το οξιδάνιο είναι ένας πανίσχυρος διαλύτης. Χρησιμοποιείται εκτενέστατα από τη βαριά βιομηχανία μεταξύ άλλων σε διυλιστήρια, πυρηνικά εργοστάσια, χημικές βιομηχανίες και φαρμακοβιομηχανίες. Χρησιμοποιείται κατά τις διαδικασίες άντλησης πετρελαίου για να προκαλέσει την βίαιη εκτόξευση του πετρελαίου από το υπέδαφος.
Κατά τη διάρκεια του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου, το οξιδάνιο χρησιμοποιήθηκε μυστικά από τη εταιρία Bayer κατά την παραγωγή του τρομερού Zyklon B, του φονικού αερίου με το όποιο θανατώθηκαν χιλιάδες άνθρωποι στους θαλάμους αερίων. Νωρίτερα κατά τη διάρκεια του Πρώτου Παγκοσμίου Πολέμου χρησιμοποιήθηκε κατά τη παραγωγή του φονικού αερίου της μουστάρδας το οποίο προκαλούσε θάνατο με φριχτό τρόπο σε όποιο άτυχο το εισέπνεε.
Zyklon_label_2
Σήμερα χρησιμοποιείται ως πρωταρχικό υλικό επιλογής από τα πανίσχυρα πυρηνικά λόμπι για εκτεταμένη και συνεχή χρήση σε πυρηνικούς αντιδραστήρες. Αποτελεί δε απαρχαιωμένο χημικό αλλά τόσο οικονομικά προσοδοφόρο που χρησιμοποιείται ακόμα και σήμερα παρόλο που η χρήση του σημάδεψε πυρηνικά εργοστάσια ωρολογιακές βόμβες όπως το Λονγκ Αιλαντ, το Τσερνομπιλ και η Φουκουσίμα. Κοινό χαρακτηριστικό των τριών αυτών φονικών πυρηνικών καταστροφών ήταν ότι τα εργοστάσια είχαν ολόκληρες δεξαμενές(!!!) οξιδανίου στους πυρηνικούς αντιδραστήρες τους.
Η επικινδυνότητα του οξιδανίου και η χρήση του είναι μάλιστα τόσο εκτεταμένη που η πολυεθνική κολοσσός που έχει βαλθεί να φέρει σε πέρας το παγκόσμιο διατροφικό εφιάλτη (δηλαδή η Μοσάντο) έχει εγκατεστημένο εξειδικευμένο υπόγειο δίκτυο για τη διακίνηση του χημικού αυτού κάτω από τη Γη. Αυτό έρχεται σε πλήρη αντίθεση με όλα τα υπόλοιπα χημικά που χρησιμοποιεί η Μοσάντο τα οποία εισάγονται στα εργοστάσια της νομιμότατα και κατά τη διάρκεια της ημέρας με βυτιοφόρα. Αν μια αδίστακτη εταιρία διατροφικών δολοφόνων όπως η Μοσάντο νιώθει την ανάγκη να διακινεί το οξιδάνιο υπόγεια είναι εύκολα κατανοητό για πόσο επικίνδυνο χημικό μιλάμε.
042715monsanto
Τέλος αξίζει να σημειωθεί ότι το οξιδανιο αποτελεί συστατικό που χρησιμοποιείται συστηματικά για τη παράγωγη της επικίνδυνης γλυφοσάτης την οποία το ακτιβιστικό κίνημα πρόσφατα κατάφερε να απαγορεύσει από την Ευρωπαϊκή Ένωση επιτυγχάνοντας ένα μεγάλο θρίαμβο έναντι των τεράστιων πολυεθνικών κολοσσών.
ΟΙ ΕΠΙΔΡΑΣΕΙΣ ΤΟ ΟΞΙΔΑΝΙΟΥ ΣΤΟΝ ΑΝΘΡΩΠΟ
Το οξιδανιο είναι υπεύθυνο για χιλιάδες θανάτους ανθρώπων κάθε χρόνο, περισσότερους από κάθε άλλο χημικό στο πλανήτη. Η πλειοψηφία των ατυχημάτων σχετίζεται με την ακούσια εισπνοή του χημικού η οποία οδηγεί σε θάνατο από ασφυξία μέσα σε λίγα λεπτά. Τα στοιχειά για τους θανάτους παγκοσμίως από οξιδάνιο είναι συγκλονιστικά. Το χημικό ευθύνεται σύμφωνα με τα στοιχεία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για το θάνατο 372.000 άνθρωπων οι οποίοι πέθαναν σε εργατικά (ή άλλα) ατυχήματα σχετιζόμενα με την εισπνοή οξιδανίου. Τις τελευταίες δεκαετίες οι θάνατοι από οξιδάνιο αυξάνονται συνεχώς αλλά κανείς δε μοιάζει να μιλάει για αυτό. Και αυτά είναι μόνο τα στοιχεία από το Παγκόσμιο Οργανισμό Υγείας που και οι πέτρες ξέρουν ποιος τον ελέγχει (αρχίζει απο Μ). Φανταστείτε λοιπόν ποια είναι τα πραγματικά νούμερα για το οξιδανιο.
Ενδεικτικά αναφέρουμε τα στοιχεία για την υποανάπτυκτη χώρα του Μπαγκλαντες που υποφέρει από τη υπερβολική έκθεση σε οξιδάνιο. Στο Μπαγκλαντές λοιπόν η εισπνοή οξιδάνιου είναι υπεύθυνη για το θάνατο του 43% των παιδιών ηλικίας 1-4 χρονών.
Παιδική εργασία στο Μπαγκλαντές 
σε περιοχή με υψηλότατη συγκέντρωσή οξιδενιου

Στη αέρια μορφή του το οξιδάνιο είναι ακόμα πιο εφιαλτικό και φονικό. Έκθεση σε αέριο οξιδανιο προκαλεί σοβαρά εγκαύματα μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα. Μετά από μερικά λεπτά έκθεσης σε αέριο οξιδάνιο επέρχεται θάνατος με φριχτούς πόνους. Ευτυχώς για εμάς το οξιδάνιο σπάνια συναντάται σε αέρια μορφή αφού για να συμβεί αυτό θα πρέπει να βομβαρδιστεί με μεγάλα ποσά ενέργειας προκειμένου να αεριοποιηθεί (κάτι που γίνεται μαζικά στα πυρηνικά εργοστάσια).

136818105
Ανεξέλεγκτη εκπομπή αερίου οξιδανίου στην ατμόσφαιρα 
σε πυρηνικό εργοστάσιο στο Βόρειο Ρήνο

Εν τέλει πρόκειται για τρομερό χημικό στο οποίο δεν αντιστέκονται ούτε πανίσχυρα υλικά όπως ο χάλυβας και ο χυτοσίδηρος. Το οξιδανιο είναι ικανό οξειδώσει τα μέταλλα αυτά ταχύτατα. Φανταστείτε ένα χημικό που καταστρέφει μέταλλα τι μπορεί να κάνει στη υγεία μας.
Μία άγνωστη φονική πτυχή του οξιδανίου αποκαλύπτεται στη τεράστια οικολογική καταστροφή του Καζακσταν (την οποία τα συστημικά μέσα βάφτισαν με το ζόρι «ανεξήγητη») όπου χιλιάδες αντιλόπες Σαιγκα έπεσαν νεκρές μέσα σε μερικές ώρες. Μετέπειτα έρευνες απέδειξαν υψηλή παρουσία οξιδανίου στο αίμα των ζώων. Φυσικά οι έρευνες αυτές ουδέποτε είδαν το φως της δημοσιότητας.
98f9b95f-68df-45ca-a566-f7798b1dcc3e-620x322
Η οικολογική καταστροφή στο Καζακσταν που αποσιωπήθηκε. 

Στο αίμα των θηλαστικών βρέθηκε οξιδάνιο σε ποσοστά άνω του 50%

ΤΟ ΟΞΙΔΑΝΙΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ
Το πιο τρομαχτικό είναι ότι το κοινό σήμερα εξακολουθεί να αγνοεί την αλήθεια για το οξιδάνιο. Ο λόγος είναι εξαιρετικά απλός. Παρά τη ευρεία χρήση του οξιδανίου, τα λόμπι των μεγάλως χημικών βιομηχανιών έχουν επιτύχει να ΜΗΝ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ποτέ η ύπαρξη οξιδανίου στα συστατικά των τροφίμων (ή να αναγράφεται με άλλες παραπλανητικές ονομασίες)!!! Έτσι εν έτη 2106 εξακολουθούμε να καταναλώνουμε άβουλα και εν αγνοία μας τροφές που περιέχουν αυτό το δολοφονικό χημικό.
Αξίζει να σημειωθεί ότι τις τελευταίες δεκαετίες υπήρξαν δεκάδες ανεξιχνίαστες δολοφονίες επιστημόνων ανά τον κόσμο. Ένα κοινό χαρακτηριστικό όλων των ανεξιχνίαστων αυτών δολοφονιών ήταν ότι οι επιστήμονες είχαν όλοι ασχοληθεί με το οξιδανιο κάποια στιγμή τη καριέρας τους. Το λομπι της χημικής βιομηχανίας δε χαρίζεται σε κανένα…

Screen Shot 2014-04-14 at 16.12.48
ΙΑΤΡΙΚΕΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΟ ΟΞΙΔΑΝΙΟ
Οι ιατρικές έρευνες σχετικά με το οξιδάνιο είναι ανατριχιαστικές. Η συσχέτιση μεταξύ των σοβαρότερων μορφών καρκίνου και της κατανάλωσης οξιδονιου είναι σχεδόν απόλυτη. Τα αποτελέσματα ανεξάρτητων ερευνών που έγιναν σε καρκινοπαθείς μιλάνε από μόνα τους. Όπως προκύπτει από τα συνδυασμένα αποτελέσματα εκατοντάδων ερευνών που εξέτασαν χιλιάδες ασθενείς διάφορες μορφές καρκίνου, προέκυψε ότι ποσοστό πάνω από 94% είχε καταναλώσει τροφές με παρουσία σε οξιδανίου κάποια στιγμή σε διάστημα μερικών μηνών πριν εκδηλώσουν τη νόσο. Μεταξύ των ασθενών που τελικά απεβίωσαν, το ποσοστό άγγιξε το 100%. Σε πολλές περιπτώσεις μάλιστα το οξιδάνιο συνέχισε να χορηγείται στους ασθενείς μέσω των φαρμακευτικών αγωγών που ακολουθούσαν!
Ένα άλλο ενδιαφέρον στοιχειό που προκύπτει από έρευνες είναι ότι ίχνη οξιδάνιου έχουν εντοπιστεί στα φονικά εμβόλια που κάνουμε στα παιδιά μας.
Επίσης οξιδανιο έχει εντοπιστεί σε μεγάλες συγκεντρώσεις στο χώμα και στα φυτά κοντά σε αποικίες μελισσών λίγο πριν τη κατάρρευση τους.
Τα μεταλλαγμένα τρόφιμα (ντομάτες, πατάτες, καλαμπόκι, σόγια) εμφανίζουν ιδιαίτερα υψηλές συγκεντρώσεις του επικίνδυνου αυτού χημικού.
images
ΔΡΑΣΗ ΤΩΡΑ!
Κι όμως παρόλα αυτά το χημικό εξακολουθεί να βρίσκεται εν αγνοία πολλών από εμάς στις τροφές που καταναλώνουμε. Οι πολιτικοί σιωπούν, η χημική βιομηχανία συνεχίζει να πλουτίζει σε βάρος της υγείας των πολιτών και το οξιδανιο συνεχίζει να μας δηλητηριάζει. Το χημικό αυτό εμφανίζει υψηλές συγκεντρώσεις ακόμα και σε βρεφικά γάλατα και τροφές!!!
Και παρόλα αυτά υπάρχουν ακόμα συμπολίτες μας (μήπως να πω καλύτερα πρόβατα;) που άβουλα και ανεξέλεγκτα επιμένουν να υποστηρίζουν τη χημική βιομηχανία και τα πυρηνικά λόμπυ και να καταναλώνουν οξιδανιο (και σανό μαζι………) αδιαμαρτύρητα.
Δε πάει άλλο. Η χρήση του δολοφονικού οξιδανίου πρέπει να σταματήσει. Απαιτούμε την αφαίρεση του από όλα τα προϊόντα που καταναλώνουμε και την απαγόρευση του εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης.
Αυτός ο διατροφικός εφιάλτης ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΕΔΩ.
Σας καλούμε να γίνετε και εσείς ερευνητές που αναζητάτε την αλήθεια 
κοινοποιώντας το άρθρο
Ενημερωθείτε. 
Ψαχτείτε
Τυπώσετε το μπάνερ στο τέλος του άρθρου και κολλήστε το στο παρ πριζ του 
αυτοκίνητου σας. Κάντε το πανό, κάντε το αφίσα και να διαδηλώσετε μαζί μας. 
Μη μασάτε σανό. 
Οι πολυεθνικές χρησιμοποιουν πολλές ονομασίες για το οξιδάνιο για να μπερδέψουν 
και να αποπροσανατολίσουν το κοινό (μεταξύ άλλων οξείδιο του υδρογόνου, 
μονοξείδιο του διυδρογόνου (DHMO), οξείδιο του διυδρογόνου, 
υδροξείδιο του υδρογόνου, υδρικό οξύ, υδροϋδροξικό οξύ, υδροξικό οξύ, υδρόλη, 
μ-οξειδοδιυδρογόνο ή ακόμα και H2O ή απλά νεράκι). 

Η ουσία παραμένει μια. 
Το οξιδάνιο είναι χημικό άρα το οξιδάνιο σκοτώνει. 
Και πρέπει να το σταματήσουμε.

*αναδημοσίευση από https://planars.wordpress.com/201

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου