1 μεσαίο αγγούρι
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
⅓ φλυτζάνι ελιές καλαμών
⅓ φλιτζάνι σπασμένη φέτα
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και μέντα
Ελαιόλαδο και ξίδι από κόκκινο κρασί
Αλατοπίπερο
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι
⅓ φλυτζάνι ελιές καλαμών
⅓ φλιτζάνι σπασμένη φέτα
Λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και μέντα
Ελαιόλαδο και ξίδι από κόκκινο κρασί
Αλατοπίπερο
ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ
Σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας, προσθέστε 3 φλιτζάνια καρπούζι σε κύβους,
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες,
1 μεσαίο αγγούρι, αποφλοιωμένο και ψιλοκομμένο,
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες,
1/3 φλιτζάνι ελιές καλαμών,
1/3 φλιτζάνι τσαγιού φέτα και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και μέντα.
«Βρέξτε» με ελαιόλαδο και ξίδι από κόκκινο κρασί, προσθέστε αλάτι και πιπέρι
και σερβίρετε.
Σε ένα μεγάλο μπολ σαλάτας, προσθέστε 3 φλιτζάνια καρπούζι σε κύβους,
2 μεγάλες ώριμες ντομάτες ψιλοκομμένες,
1 μεσαίο αγγούρι, αποφλοιωμένο και ψιλοκομμένο,
1 μικρό κόκκινο κρεμμύδι κομμένο σε φέτες,
1/3 φλιτζάνι ελιές καλαμών,
1/3 φλιτζάνι τσαγιού φέτα και λίγο ψιλοκομμένο μαϊντανό και μέντα.
«Βρέξτε» με ελαιόλαδο και ξίδι από κόκκινο κρασί, προσθέστε αλάτι και πιπέρι
και σερβίρετε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου