Σελίδες

Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2017

Τσιπς μελιτζάνας

Τσιπς μελιτζάνας
Υλικά:
- 800 γρ. μελιτζάνες
- 3 κ.σ. ελαιόλαδο
- 2 κ.σ. κρέμα μπαλσάμικο

- 1 κ.γ. σκόνη σκόρδου
- 1 κ.γ. καπνιστή πάπρικα
- 1/4 κ.γ. μπούκοβο
- αλάτι κ πιπέρι



Εκτέλεση:
- Κόβω με κοφτερό μαχαίρι τις μελιτζάνες σε πολύ λεπτές φέτες και τις βάζω 

σε μπολ με αλατισμένο νερό για μισή ώρα. 
- Κατόπιν τις ξεπλένω κ τις στραγγίζω καλά.
- Χτυπώ σε μπολάκι όλα τα υλικά κ με ένα πινέλο αλείφω τις φέτες και 

από τις δυο πλευρές.
Τις τοποθετώ σε ταψί στρωμένο με λαδόκολλα κ ψήνω σε προθερμασμένο 

φούρνο στους 170 για 40 περίπου λεπτά 
(εγώ στα 15 πρώτα λεπτά έψησα στις αντιστάσεις και κατόπιν στον αέρα). 
Όταν ροδοκοκκινίσουν και ξεραθούν, είναι έτοιμα.
Καλοφάγωτα!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου