- πατάτες κομμένες κυδωνάτα
- κόκκινα κρεμμύδια ξερά Θηβών
- κρεμμύδια φρέσκα
- φέτα τριμμένη
- πάπρικα καυτερή
- εξαιρετικό παρθένο ελαιόλαδο
Πως θα την φτιάξετε:
Τσιγαρίζουμε τις πατάτες στο λάδι ελιάς σε μέτρια φωτιά και μόλις αρχίσουνε να ροδίσουν
Τοποθετούμε τα κρεμμύδια στο τηγάνι και συνεχίζουμε το μαγείρεμα μέχρι να καραμελώσουν καλά
Στη συνέχεια σβήνουμε με λευκό κρασί πασπαλίζουμε με φέτα από πάνω και καυτερή πάπρικα
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου