Υλικά:
- 1 Πακέτο ραβιόλια
1 πακέτο βούτυρο φρέσκο
- Φύλλα φασκόμηλου
- Λίγο λεμόνι χυμό
- Ξύσμα λεμονιού
- Παρμεζάνα
Εκτέλεση:
*Βράζουμε τα ραβιόλια. Λιώνουμε σε τηγάνι καλής ποιότητας βούτυρο,
ρίχνουμε τα φρέσκα φύλλα φασκόμηλου, να σοταριστούν,
χωρίς να αλλάξουν χρώμα.
*Σβήνουμε με μερικές σταγόνες λεμόνι, ρίχνουμε ξύσμα λεμονιού και
περιχύνουμε τη σάλτσα πάνω από τα ραβιόλια.
Τρίβουμε φρέσκια παρμεζάνα και σερβίρουμε!
Tip:
Αν δεν έχετε ραβιόλια και θέλετε οπωσδήποτε να δοκιμάσετε την γεύση
της σάλτσας, ρίξτε την πάνω από όποιο ζυμαρικό έχετε στο ντουλάπι
της κουζίνας σας!
https://ipop.gr/sintages/zimarika/%CF%81%CE%B1%CE%B2%CE%B9
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου