Υλικά:
- Κεφαλογραβιερα ή γράβιερα σε χοντρές φέτες....
*150 γρ.το κομμάτι
- Αυγό
- Φρυγάνια τριμμένη
- Μπέικον σε φέτες ,καλής ποιότητας
- Μέλι
- Σουσάμι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα
Εκτέλεση:
- Κόβουμε τη γραβιέρα σε χοντρές φέτες όπως και την περνάμε
από το χτυπημένο αυγό, μετά από τη φρυγανιά .
- Τσιγαρίζουμε τις φέτες μπέικον μέχρι να γίνουν σαν τσίπς ( crispy)
- Τηγανίζουμε σε λάδι που έχει ζεσταθεί καλά και μόλις αποκτήσει
- Τσιγαρίζουμε τις φέτες μπέικον μέχρι να γίνουν σαν τσίπς ( crispy)
- Τηγανίζουμε σε λάδι που έχει ζεσταθεί καλά και μόλις αποκτήσει
ένα χρυσαφί χρώμα από τις δυο μεριές το βγάζουμε
σε απορροφητικό χαρτί.
- Περιχύνουμε μέλι και πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο σουσάμι
- Περιχύνουμε μέλι και πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο σουσάμι
- Σερβίρουμε με το μπέικον και μπυρίτσα παγωμένη ....gelamou.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου