Σελίδες

Δευτέρα 21 Ιουλίου 2014

....με αυτό εδώ ένα είναι σίγουρο,θα κολήσετε...η.. γραβιέρα στα άλλα της...σαγανάκι!

Photo 54

Υλικά:

Κεφαλογραβιερα ή γράβιερα σε χοντρές φέτες....
*150 γρ.το κομμάτι
- Αυγό
- Φρυγάνια τριμμένη
- Μπέικον σε φέτες ,καλής ποιότητας
- Μέλι
- Σουσάμι
- Ελαιόλαδο για τηγάνισμα

Εκτέλεση:

- Κόβουμε τη γραβιέρα σε χοντρές φέτες όπως και την περνάμε 
από το χτυπημένο αυγό, μετά από τη φρυγανιά .
- Τσιγαρίζουμε τις φέτες μπέικον μέχρι να γίνουν σαν τσίπς ( crispy)
- Τηγανίζουμε σε λάδι που έχει ζεσταθεί καλά και μόλις αποκτήσει 
ένα χρυσαφί χρώμα από τις δυο μεριές το βγάζουμε 
σε απορροφητικό χαρτί.
- Περιχύνουμε μέλι και πασπαλίζουμε με καβουρδισμένο σουσάμι
- Σερβίρουμε με το μπέικον και μπυρίτσα παγωμένη ....gelamou.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου