Σελίδες

Σάββατο 7 Ιουλίου 2018

Ταϊλάνδη: «Συγγνώμη» από τους γονείς των 12 παιδιών ζητά μέσα από το σπήλαιο ο προπονητής

Ταϊλάνδη: «Συγγνώμη» από τους γονείς των 12 παιδιών ζητά μέσα από το σπήλαιο ο προπονητής - CNN.gr
Ο προπονητής ποδοσφαίρου, που συνοδεύει τα δώδεκα παιδιά που παραμένουν αποκλεισμένα σε ένα πλημμυρισμένο σπήλαιο στην Ταϊλάνδη, ζήτησε συγγνώμη από τους γονείς με επιστολή που τους έστειλε μέσω των δυτών.
«Ευχαριστώ για όλη την ηθική υποστήριξη, ζητώ συγγνώμη απ' όλους τους γονείς», γράφει ο 25χρονος προπονητής Εκαπόλ Τσανταουόνγκ στην

επιστολή αυτή που δόθηκε στη δημοσιότητα από τους διασώστες.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σπήλαιο Î£Ï‡ÎµÏ„ική εικόνα
Μετά τη δημοσιοποίηση δύο βίντεο, το πρώτο από την ανακάλυψη της ομάδας το βράδυ της Δευτέρας από Βρετανούς δύτες και το δεύτερο γυρισμένο την Τρίτη, κανένα άλλο βίντεο δεν έχει δοθεί στη δημοσιότητα.
Επίσης η τηλεφωνική σύνδεση που επιχείρησαν να εγκαταστήσουν οι Αρχές, ξετυλίγοντας χιλιόμετρα καλωδίου μέσα στο σπήλαιο, ουδέποτε λειτούργησε.
Αποτέλεσμα εικόνας για Σπήλαιο
Όμως σήμερα, Σάββατο, οι διασώστες έδωσαν στη δημοσιότητα επιστολές που έχουν γράψει τα παιδιά προς τις οικογενειές τους και οι οποίες αποτελούν τις πρώτες μετά την Τρίτη δημόσιες αποδείξεις ότι βρίσκονται στη ζωή.
 
 
 
 
«Μην ανησυχείτε, μπαμπά και μαμά, πάνε δύο εβδομάδες που έφυγα, αλλά θα ξανάρθω να σας βοηθήσω στο μαγαζί», γράφει ο Μπιού, οι γονείς του οποίου έχουν ένα μικρό παντοπωλείο, όπως μεταδίδει το Γαλλικό πρακτορείο.
ΠΗΓΗ:Thai Navy/Seal/via REUTERS

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου