Σελίδες

Τρίτη 10 Ιουλίου 2018

Απεγκλωβίστηκε και 9ο παιδί απ’ το σπήλαιο στην Ταϊλάνδη

επιχείρηση στην Ταϊλάνδη

Αγωνία για τα υπόλοιπα και 

τον προπονητή

...τα οκτώ αγόρια που απομακρύνθηκαν από τη σπηλιά βρίσκονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο νοσοκομείο της Τσιάνγκ Ράι ενώ οι γιατροί δηλώνουν πως είναι καλά στην υγεία τους, χωρίς πυρετό και σε πλήρη διαύγεια.
Ένα από τα οκτώ παιδιά παρουσίασε φλεγμονή στους πνεύμονες, ενώ άλλο ένα είχε χαμηλό καρδιακό ρυθμό, όμως, και των δύο η κατάσταση είναι πλέον βελτιωμένη.
Οι οικογένειες των τεσσάρων παιδιών που διασώθηκαν πρώτα κατάφεραν να δουν τα παιδιά τους από ένα παράθυρο του νοσοκομείου. Οι γονείς δεν μπορούν να αγκαλιάσουν τα παιδιά τους για λόγους υγείας, καθώς μπορεί να πάσχουν από κάποια ασθένεια αφού βρίσκονταν από τις 23 Ιουνίου στο σπήλαιο.
Τα παιδιά βρίσκονται σε καραντίνα προκειμένου να αποφύγουν μολύνσεις και θα μείνουν στο νοσοκομείο για επτά ημέρες
https://ipop.gr/eidisis/agonia-kathos-xekinise-i-teleytaia-epicheirisi-gia-ti-diasosi-ton-egklovismenon-stin-tailandi/

διάσωση των εγκλωβισμένων στην Ταϊλάνδη



Αγωνία για τα υπόλοιπα και τον προπονητή
Συνεχίζεται η επιχείρηση για τα υπόλοιπα δύο και τον προπονητή τους. Ο «Βενιαμίν» της ομάδας των 13 εγκλωβισμένων, το μικρότερο από τα αγόρια, ηλικίας 11 ετών, αναμένεται από ώρα σε ώρα να φτάσει στην έξοδο του σπηλαίου, μετά από 18 ημέρες εγκλωβισμού.
Οκτώ από τα παιδιά διασώθηκαν κατά τη διάρκεια των επιχειρήσεων που διεξήχθησαν Κυριακή και Δευτέρα, αλλά απομένουν ακόμα 3 άτομα προκειμένου η διάσωση να στεφθεί με απόλυτη επιτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου