Σελίδες

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Kουρκούτι ιδανικό για λαχανικά και ψάρι...καί κάτι ακόμα!!!

Kουρκούτι ιδανικό για λαχανικά και ψάρι

*Aντί για μπίρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σόδα. 
*Aντί για αλεύρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κορν φλάουρ, 
αλλά στην περίπτωση αυτήν ο χυλός πρέπει να είναι πιο αραιός. 

Στο κουρκούτι μπορούμε να χρησιμοποιούμε διάφορα μπαχαρικά 
για να δώσουμε πιο έντονη γεύση: 
- πάπρικα, 
- ξερό ή φρέσκο κόλιαντρο, 
-ακόμα και κάρι και κύμινο.
-----------
Υλικά-1½ φλιτζάνι αλεύρι
-3 κουτ. γλυκού λάδι
-1½ φλιτζάνι μπίρα
-1 αβγό
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το κουρκούτι 
να σταθεί για μία ώρα πριν το χρησιμοποιήσουμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου