*Aντί για μπίρα, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε σόδα.
*Aντί για αλεύρι, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε κορν φλάουρ,
αλλά στην περίπτωση αυτήν ο χυλός πρέπει να είναι πιο αραιός.
Στο κουρκούτι μπορούμε να χρησιμοποιούμε διάφορα μπαχαρικά
για να δώσουμε πιο έντονη γεύση:
- πάπρικα,
- ξερό ή φρέσκο κόλιαντρο,
-ακόμα και κάρι και κύμινο.
-----------
Υλικά-1½ φλιτζάνι αλεύρι
-3 κουτ. γλυκού λάδι -1½ φλιτζάνι μπίρα -1 αβγό -αλάτι, πιπέρι |
Aνακατεύουμε όλα τα υλικά μαζί και αφήνουμε το κουρκούτι
να σταθεί για μία ώρα πριν το χρησιμοποιήσουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου