Υλικά-10 αβγά
-3/4 φλιτζανιού γάλα -1 κρεμμύδι μικρό ψιλοκομμένο -1 σκελίδα σκόρδο ψιλοκομμένη -1 φλιτζάνι σπανάκι ψιλοκομμένο -3 κουτ. σούπας βασιλικό φρέσκο -100 γρ. προσούτο ψιλοκομμένο -1/4 φλιτζανιού ντομάτες λιαστές ψιλοκομμένες -1/4 φλιτζανιού πιπεριά κόκκινη ψιλοκομμένη -1 κουτ. σούπας σταφίδες -1 πρέζα μοσχοκάρυδο τριμμένο -50 γρ. τυρί κατσικίσιο -2 κουτ. σούπας παρμεζάνα τριμμένη -1 κουτ. σούπας ελαιόλαδο -αλάτι, πιπέρι |
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Σοτάρουμε το κρεμμύδι στο ελαιόλαδο για 5 λεπτά σε χαμηλή φωτιά,
συνεχίζουμε με το σκόρδο και ροδίζουμε το προσούτο.
Προσθέτουμε τη σταφίδα, το σπανάκι, το μοσχοκάρυδο και τις λιαστές ντομάτες
και τα σοτάρουμε για 2 λεπτά.
Αποσύρουμε από τη φωτιά.
Χτυπάμε τα αβγά, το γάλα και την παρμεζάνα και αλατοπιπερώνουμε.
Τα ρίχνουμε στο τηγάνι με τα κρεμμύδια και σιγομαγειρεύουμε για 3 λεπτά.
Απλώνουμε την πιπεριά και ψήνουμε στον φούρνο για 8 λεπτά.
Κόβουμε σε κομμάτια, πασπαλίζουμε με το κατσικίσιο τυρί και σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου