Yλικά-1 λίτρο λευκό ξίδι από κρασί
-1 χούφτα ροζ ροδοπέταλα (αράντιστα) |
Τοποθετούμε τα ροδοπέταλα σε ένα γυάλινο μπουκάλι με στενό λαιμό
και προσθέτουμε το ξίδι.
Κλείνουμε καλά και αφήνουμε για 20 μέρες σε σκοτεινό και δροσερό μέρος.
Το τριανταφυλλένιο ξίδι μας είναι έτοιμο για να δώσει ένα λεπτό
άρωμα στις φρέσκες σαλάτες μας.
*Προετοιμασία 20 ημέρες
*Συντήρηση 6 μήνες
*Συντήρηση 6 μήνες
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου