Σελίδες

Πέμπτη 31 Οκτωβρίου 2013

Σάλτσα ντομάτας San Marzano - Ν.Ιταλία


Σάλτσα ντομάτας San Marzano

Υλικά-3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-400 γρ. ντομάτες San Marzano σε κονσέρβα με τον χυμό τους, ψιλοκομμένες
-2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο
-2 κουτ. σούπας φρέσκο βασιλικό
-αλάτι, πιπέρι
Eκτέλεση
Zεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο. 
Mόλις ροδίσει, προσθέτουμε την ντομάτα με τον χυμό και 
βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 7 λεπτά περίπου. 
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά. 
Bράζουμε τη σάλτσα για μισή ώρα και στη συνέχεια 
προσθέτουμε τον βασιλικό. 
Συνεχίζουμε το βράσιμο για 15 ακόμη λεπτά και η σάλτσα 
είναι έτοιμη για σερβίρισμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου