Υλικά-3 κουτ. σούπας έξτρα παρθένο ελαιόλαδο
-400 γρ. ντομάτες San Marzano σε κονσέρβα με τον χυμό τους, ψιλοκομμένες -2 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένο -2 κουτ. σούπας φρέσκο βασιλικό -αλάτι, πιπέρι |
Zεσταίνουμε σε ένα τηγάνι το ελαιόλαδο και προσθέτουμε το σκόρδο.
Mόλις ροδίσει, προσθέτουμε την ντομάτα με τον χυμό και
βράζουμε σε δυνατή φωτιά για 7 λεπτά περίπου.
Προσθέτουμε αλάτι και πιπέρι και χαμηλώνουμε τη φωτιά.
Bράζουμε τη σάλτσα για μισή ώρα και στη συνέχεια
προσθέτουμε τον βασιλικό.
Συνεχίζουμε το βράσιμο για 15 ακόμη λεπτά και η σάλτσα
είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
είναι έτοιμη για σερβίρισμα.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου