Υλικά γιά 4 άτομα
- 1 αγγούρι
- 1 φλ.τσ. φύλλα φρέσκιας μέντας
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 λάιμ, το χυμό
- 500ml σόδα ή ανθρακούχο νερό
- ελάχιστο αλάτι
- θρυμματισμένος πάγος ή παγάκια
- 1 αγγούρι
- 1 φλ.τσ. φύλλα φρέσκιας μέντας
- 2 κ.σ. ζάχαρη
- 1/2 λάιμ, το χυμό
- 500ml σόδα ή ανθρακούχο νερό
- ελάχιστο αλάτι
- θρυμματισμένος πάγος ή παγάκια
Παρασκευή
Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε κομμάτια.
Το βάζουμε στο μπλέντερ με τη μισή μέντα, τη ζάχαρη,
ελάχιστο αλάτι, το λάιμ και τη μισή σόδα και χτυπάμε
να πολτοποιηθεί.
Περνάμε τον πολτό από σουρωτήρι.
Καθαρίζουμε το αγγούρι και το κόβουμε κομμάτια.
Το βάζουμε στο μπλέντερ με τη μισή μέντα, τη ζάχαρη,
ελάχιστο αλάτι, το λάιμ και τη μισή σόδα και χτυπάμε
να πολτοποιηθεί.
Περνάμε τον πολτό από σουρωτήρι.
Ψιλοκόβουμε την υπόλοιπη μέντα.
Βάζουμε σε ψηλά, φαρδιά ποτήρια από 2 κ.σ. περίπου
θρυμματισμένο πάγο (ή μικρά παγάκια), μοιράζουμε το χυμό
του αγγουριού και γεμίζουμε τα ποτήρια με την υπόλοιπη σόδα.
Σερβίρουμε αμέσως
lifehub.gr
Βάζουμε σε ψηλά, φαρδιά ποτήρια από 2 κ.σ. περίπου
θρυμματισμένο πάγο (ή μικρά παγάκια), μοιράζουμε το χυμό
του αγγουριού και γεμίζουμε τα ποτήρια με την υπόλοιπη σόδα.
Σερβίρουμε αμέσως
lifehub.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου