Σελίδες

Κυριακή 6 Μαΐου 2018

...το παλαιστινιακό Αντάρτικο είναι καλά εξοπλισμένο και επεξεργάζεται συστηματικά και μεθοδικά στρατηγική απελευθέρωσης που σύντομα θα εκδηλωθεί....

Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras.
Πριν τρεις μέρες ο Μαχμούντ Αμπάς, ο Δήμαρχος της Ραμάλας-που τον έχουν διορίσει τα αφεντικά του Δυτικού κόσμου ως πρόεδρος των Παλαιστινίων, εκστόμισε μια τεράστια παπάρα για να αθωώσει τους φασίστες του χριστιανικού κόσμου από το μίσος που τρέφουν εναντίον των Εβραίων.
 Είπε ότι εκεί στον δυτικό κόσμο για εκατοντάδες χρόνια έσφαζαν Εβραίους όχι επειδή ήταν Εβραίοι αλλά επειδή ήταν τραπεζίτες-τοκογλύφοι. 
Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras.
Ο "καλλιτέχνης" Αμπάς σαν να ήθελε να πει ότι οι χριστιανοί μισούσαν ταξικά 
και όχι θρησκευτικά και εθνικιστικά...σαν να έλεγε δηλαδή ότι οι χριστιανοί τραπεζίτες και τοκογλύφοι ήταν καλοί και ευγενικοί και δεν έκλεβαν τον μόχθο και τον ιδρώτα των φτωχών. 
Η λογική του Αμπάς δυστυχώς υπάρχει σε μεγάλο κομμάτι και σε πολλές κοινωνίες στη Δύση και στην Ανατολή. Και βεβαίως αυτή η λογική είναι παραπλανητική και αβάσιμη..γιατί τραπεζίτες και τοκογλύφοι υπήρχαν και υπάρχουν σε όλες τις θρησκείες και κοινωνίες, και όχι μόνο τώρα αλλά εκατοντάδες χρόνια τώρα και ποτέ δεν ακούστηκε ότι διαπράχθηκε σφαγή εναντίον τους. 
Επίσης είναι λάθος γιατί έτσι ξεχνούμε ότι οι Χριστιανοί από τότε που συνέθεσαν τη Βίβλο και το Ευαγγέλιο, και σταύρωναν όποιον δεν συναινούσε με την δική τους θρησκευτική αφήγηση για την "Ιστορία" του κόσμου μας και, από τις Σταυροφορίες και μέχρι σήμερα, έχουν σφάξει πολλά πολλά εκατομμύρια πολίτες όλων των άλλων θρησκειών, δογμάτων αιρέσων σε Δύση και Ανατολή, Βορά και Νότο. Τα αίματα από τις σφαγές που έπραξαν έφτασαν "μέχρι τα γόνατα" τους. Αυτοί έσφαζαν και γλεντούσαν με χρήματα τραπεζιτών και τοκογλύφων και με την ευλογία των παπάδων όλων των εκκλησιών.
Δυστυχώς από τότε που αλλοίωσαν "Λαβαροφόροι του Χριστιανισμού" την "Ιστορία" της ανθρωπότητας φύτρωσαν ανάμεσα μας άνθρωποι, εθνικιστές και φασίστες, που πιστεύουν ότι οι "Εβραίοι κυβερνούν τον κόσμο"..που σκέφτονται με μυαλό πουλιού, που δεν μπορούν να ερμηνεύουν τον κόσμο ταξικά και γεωπολιτικά. Αγνοούν πως τα μεγάλα οικονομικά συμφέροντα είτε σαν συγκλίνουν είτε σαν αποκλίνουν είναι αυτά που καθορίζουν το διεθνές πολιτικό και ιδεολογικό παιχνίδι.
Οι τύποι αυτοί συχνά επικαλούνται την τραγωδία και τη Νάκμπα των Παλαιστινίων για να στηρίξουν το επιχείρημα τους ότι "για τα πάντα φταίνε οι Εβραίοι" και ότι αυτοί "κυβερνάνε τον κόσμο". 

Σε βάθος κανείς τους δεν έχει ασχοληθεί με το παλαιστινιακό και με τον αγώνα των Παλαιστινίων και με την πραγματική ιστορία της Παλαιστίνης από την αρχαιότητα μέχρι σήμερα και όχι με την κατασκευασμένη θρησκευτικά 
ιστορίας της. 
Λένε για παράδειγμα ότι αν δεν "κυβερνούσαν αυτοί τον κόσμο" το παλαιστινιακό θα είχε λυθεί και θα σταματούσε η αιματοχυσία στην Παλαιστίνη και αυτή θα είχε απελευθερωθεί χρόνια τώρα. 
Λένε επίσης ότι αν δεν κυβερνούσαν τον κόσμο δεν θα έδειχναν τόση βαρβαρότητα και φασιστική καταστολή απέναντι στους Παλαιστινίους. Ότι θα υπολόγιζαν έστω τόσο δα την διεθνής οργή εναντίον του Ισραήλ και το καθεστώς κατοχής. Βεβαίως ξεχνούν ότι όλα αυτά τα κάνουν οι σιωνιστές καταχτητές της Παλαιστίνης επειδή έχουν γερές πλάτες στο διεθνές πολιτικό και οικονομικό σύστημα που έχουν φτιάξει τα αφεντικά τους. Γιατί τα συμφέροντα του καπιταλισμού είναι πολύ ευρύτερα και μεγαλύτερα από τα συμφέροντα του Ισραήλ και του σιωνιστικού κινήματος. 
Όλα αυτά τα εγκλήματα που κάνουν οι σιωνιστές στην Παλαιστίνη εδώ και εκατόν χρόνια, τα κάνουν και επειδή ο χριστιανικός κόσμος υιοθετεί την κατασκευασμένη θρησκευτικά ιστορία της Παλαιστίνης. 
Από τη Μέρκελ μέχρι τον Τράμπ πιστεύουν ότι η Παλαιστίνη είναι η "Γη της Επαγγελίας" και ότι επειδή είναι ακόμα γραμμένο στα θρησκευτικά βιβλία τους 
ότι κάποτε υπήρχε "Βασίλειο Εβραίων" στην Παλαιστίνη και ότι ""υπήρχε"" ένας Σολομώντας που έχτισε "Μεγαλόπρεπο Ναό". 
Ακόμα και σήμερα το πιστεύουν παρά το γεγονός ότι οι ανασκαφές και οι αρχαιολόγοι που έσκαβαν κάθε σπιθαμή στην Παλαιστίνη δεν βρήκαν ίχνος αυτού του "Βασιλείου" και του "Ναού" του.
Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras. 
                             Î¦Ï‰Ï„ογραφία του Nasim Hanna Alatras.
Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras.Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras.

Η Παλαιστίνη δεν έχει απελευθερωθεί για έναν ακόμα λόγο που λίγοι δυστυχώς το γνωρίζουν..και που έχει να κάνει μ αυτό που λέμε "αποτυχημένα αντάρτικα κινήματα", που στον κόσμο υπήρχαν, και επίσης με "απελευθερωτικά κινήματα 
με στρατηγικά και επιχειρησιακά λάθη" και αυτά υπήρχαν και είχαμε μελετήσει και είχαμε πάρει τα μαθήματα από αυτά τα δυο..δυστυχώς λίγοι έριξαν φως στο Παλαιστινιακό Απελευθερωτικό Κίνημα για να μάθει σε ποίον από τα δυο ανήκει στα "αποτυχημένα" ή εκείνα με "στρατηγικά και επιχειρησιακά λάθη". 
Λίγοι ήταν αυτοί που είπαν ότι "70 χρόνια κατοχής" δεν οφείλεται μόνο στο γεγονός ότι το Ισραήλ είναι μια καλά εξοπλισμένη στρατιωτική βάση και κοινωνία μεταφορούμενη από τα αφεντικά αυτού του κόσμου για να εξυπηρετήσει τα ευρύτερα γεωπολιτικά και οικονομικά τους συμφέροντα, αλλά και στο γεγονός ότι το παλαιστινιακό αντάρτικο ήταν κακά εξοπλισμένο, διάσπαρτο και εξαρτώμενοι από αραβικά καθεστώτα και πρόχειρα οργανωμένο για πάνω από πέντε δεκαετίες. 
Ήταν κίνημα ένοπλης αντίστασης χωρίς στρατηγική απελευθέρωσης...
ήταν απλώς κίνημα ενόπλων με σκοπό την αφύπνιση της διεθνούς κοινής γνώμης για τα δεινά και τη τραγωδία που είχε υποστεί από τον ιμπεριαλισμό 
και τσιράκι του το διεθνές σιωνιστικό κίνημα. 
Ήταν κίνημα που αναζητούσε διπλωματική και πολιτική λύση στηριζόμενο σε ενόπλους μαχητές και σε απίστευτα γενναιόδωρος λαός μαχητής με ανεξάντλητες δυνάμεις αντίστασης και σύγκρουσης με το καθεστώς κατοχής. 
Λαός που αναζητούσε από τις "ηγεσίες" του να απελευθερώσει την Παλαιστίνη και όχι να βρίσκει "πόρτες" και "παράθυρα" ανοιχτά, για να ενταχθεί στο διεθνές πολιτικό σύστημα.
Μετά την απελευθέρωση όμως της Γάζας από την κατοχή και από τις "ηγεσίες" αυτές σήμερα το παλαιστινιακό Αντάρτικο είναι καλά εξοπλισμένο και επεξεργάζεται συστηματικά και μεθοδικά στρατηγική απελευθέρωσης που σύντομα θα εκδηλωθεί....


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου