Τα αυγά είναι ένα απ’ τα αγαπημένα τρόφιμα πολλών.
Ορισμένοι μπορούν να τα τρώνε κάθε μέρα όλη μέρα, με
όλους τους δυνατούς τρόπους.
Ψημένα με κανέλα!
Μπορείς να ψήσεις τα αυγά σου με κανέλα καθώς θα δώσει μια εντελώς νέα λαχταριστή γεύση!
Τραγανά αυγά με τριμμένη φρυγανιά!
Τραγανά αυγά με τριμμένη φρυγανιά!
Μπορείς να τα βουτήξεις σε τριμμένη φρυγανιά και έπειτα να τα τηγανίσεις.
Πιο τραγανά από ποτέ!
Τηγάνισέ τα με ζωμό
Είτε πρόκειται για ζωμό λαχανικών, είτε κοτόπουλου το αυγό θα έχει
περισσότερη γεύση!
Υπερβολικά πολύ βρασμένα σε μια κατσαρόλα
Καλύτερη γεύση, πιο εύκολο ξεφλούδισμα. Τι άλλο θες;
Ανακάτεψέ το με ανθρακούχο νερό
Πιο τραγανά από ποτέ!
Τηγάνισέ τα με ζωμό
Είτε πρόκειται για ζωμό λαχανικών, είτε κοτόπουλου το αυγό θα έχει
περισσότερη γεύση!
Υπερβολικά πολύ βρασμένα σε μια κατσαρόλα
Καλύτερη γεύση, πιο εύκολο ξεφλούδισμα. Τι άλλο θες;
Ανακάτεψέ το με ανθρακούχο νερό
Ψημένα σε θήκη Muffin
Μπορεί να τα ψήσεις σε μια θήκη για muffin στους 120 βαθμούς για
30 λεπτά περίπου.
Με μια σταγόνα ξύδι
Μια σταγόνα ξύδι μπορεί να βοηθήσει το αυγό να πήξει καλύτερα και
να μην “σπάσει” ο κρόκος.
Μέσα σ΄ένα κρεμμύδι!
Μπορεί να τα ψήσεις σε μια θήκη για muffin στους 120 βαθμούς για
30 λεπτά περίπου.
Με μια σταγόνα ξύδι
Μια σταγόνα ξύδι μπορεί να βοηθήσει το αυγό να πήξει καλύτερα και
να μην “σπάσει” ο κρόκος.
Μέσα σ΄ένα κρεμμύδι!
Μπορεί να τα τηγανίσεις μέσα σ΄ένα κρεμμύδι.
Αυτή η συνταγή ενδείκνυται για νόστιμα σάντουιτς.
Τύλιξέ το με μια πετσέτα
Τοποθέτησε το αυγό στη μέση μιας πετσέτας ή μπλούζας και βεβαιώσου ότι
είναι τυλιγμένο καλά. Στη συνέχει κούνησέ το καλά πριν βράσει.
Θα έχεις ένα ωραίο, χρυσό, βραστό αυγό!
Μην το ψήσεις καλά
Μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη συμβουλή αλλά ο Jamie Oliver έχει εξηγήσει ότι το αυγό συνεχίζει να ψήνεται όταν το αφαιρείς απ’ τη φωτιά
και αυτό μπορεί να σε αποτρέψει απ’ το να το παρακάνεις!
Με κόκκινο κρασί
Αυτή η συνταγή ενδείκνυται για νόστιμα σάντουιτς.
Τύλιξέ το με μια πετσέτα
Τοποθέτησε το αυγό στη μέση μιας πετσέτας ή μπλούζας και βεβαιώσου ότι
είναι τυλιγμένο καλά. Στη συνέχει κούνησέ το καλά πριν βράσει.
Θα έχεις ένα ωραίο, χρυσό, βραστό αυγό!
Μην το ψήσεις καλά
Μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη συμβουλή αλλά ο Jamie Oliver έχει εξηγήσει ότι το αυγό συνεχίζει να ψήνεται όταν το αφαιρείς απ’ τη φωτιά
και αυτό μπορεί να σε αποτρέψει απ’ το να το παρακάνεις!
Με κόκκινο κρασί
Το κόκκινο κρασί θα δώσει μια υπέροχη γεύση στο αυγό σου και
ένα μπορντό χρώμα (ιδανικό για το Insta).
ένα μπορντό χρώμα (ιδανικό για το Insta).
Ανακάτεψε με ξινή κρέμα
Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν κρέμα στην ομελέτα τους για να είναι
πιο γευστική και μαλακή, αλλά με την ξινή κρέμα μπορείς να δώσεις
ακόμα καλύτερη και πιο έντονη γεύση.
πιο γευστική και μαλακή, αλλά με την ξινή κρέμα μπορείς να δώσεις
ακόμα καλύτερη και πιο έντονη γεύση.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου