Σελίδες

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

τρόποι...για να μαγειρέψεις ένα αυγό που δεν σου έχουν περάσει ποτέ απ’ το μυαλό!

Baked Hard Boiled Eggs Recipe  1.Place a dozen eggs (or however many you want) in a mini or regular muffin tin.  2.Preheat the oven to 325F then put the eggs in and bake for 30 minutes.  3.Remove from the oven and instantly immerse in cold water for 10 minutes.  4.For easiest peeling, remove the shells right away, otherwise refrigerate until needed.  
Τα αυγά είναι ένα απ’ τα αγαπημένα τρόφιμα πολλών. 
Ορισμένοι μπορούν να τα τρώνε κάθε μέρα όλη μέρα, με
όλους τους δυνατούς τρόπους.

Ψημένα με κανέλα!
Μπορείς να ψήσεις τα αυγά σου με κανέλα καθώς θα δώσει μια εντελώς νέα λαχταριστή γεύση!
Τραγανά αυγά με τριμμένη φρυγανιά!
Μπορείς να τα βουτήξεις σε τριμμένη φρυγανιά και έπειτα να τα τηγανίσεις. 
Πιο τραγανά από ποτέ!
Τηγάνισέ τα με ζωμό
Είτε πρόκειται για ζωμό λαχανικών, είτε κοτόπουλου το αυγό θα έχει 
περισσότερη γεύση!
Υπερβολικά πολύ βρασμένα σε μια κατσαρόλα
Καλύτερη γεύση, πιο εύκολο ξεφλούδισμα. Τι άλλο θες;
Ανακάτεψέ το με ανθρακούχο νερό
Ψημένα σε θήκη Muffin
Μπορεί να τα ψήσεις σε μια θήκη για muffin στους 120 βαθμούς για 
30 λεπτά περίπου.
Cuire ses oeufs au four
Με μια σταγόνα ξύδι
Μια σταγόνα ξύδι μπορεί να βοηθήσει το αυγό να πήξει καλύτερα και 
να μην “σπάσει” ο κρόκος.
Μέσα σ΄ένα κρεμμύδι!
Μπορεί να τα τηγανίσεις μέσα σ΄ένα κρεμμύδι. 
Αυτή η συνταγή ενδείκνυται για νόστιμα σάντουιτς.
Τύλιξέ το με μια πετσέτα
Τοποθέτησε το αυγό στη μέση μιας πετσέτας ή μπλούζας και βεβαιώσου ότι 
είναι τυλιγμένο καλά. Στη συνέχει κούνησέ το καλά πριν βράσει. 
Θα έχεις ένα ωραίο, χρυσό, βραστό αυγό!
Μην το ψήσεις καλά
Μπορεί να ακούγεται σαν μια περίεργη συμβουλή αλλά ο Jamie Oliver έχει εξηγήσει ότι το αυγό συνεχίζει να ψήνεται όταν το αφαιρείς απ’ τη φωτιά 
και αυτό μπορεί να σε αποτρέψει απ’ το να το παρακάνεις!
Με κόκκινο κρασί
Το κόκκινο κρασί θα δώσει μια υπέροχη γεύση στο αυγό σου και 
ένα μπορντό χρώμα (ιδανικό για το Insta).
Ανακάτεψε με ξινή κρέμα
Πολλοί άνθρωποι προσθέτουν κρέμα στην ομελέτα τους για να είναι 
πιο γευστική και μαλακή, αλλά με την ξινή κρέμα μπορείς να δώσεις 
ακόμα καλύτερη και πιο έντονη γεύση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου