Υλικά
- 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250γρ βούτυρο
- 100γρ φέτα
- 10 με 12 ελιές χωρίς το κουκούτσι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 αυγά
- 500γρ αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 250γρ βούτυρο
- 100γρ φέτα
- 10 με 12 ελιές χωρίς το κουκούτσι
- Αλάτι
- Πιπέρι
- 2 αυγά
Εκτέλεση
*Χτυπάμε τα αυγά μαζί με βούτυρο στο μίξερ.
*Προσθέτουμε σιγά-σιγά το αλεύρι, λίγο αλάτι και πιπέρι.
*Συνεχίζουμε το χτύπημα αφού πρώτα ρίξουμε στο μίξερ τη φέτα και τις ελιές.
*Βάζουμε το μείγμα σε μια φόρμα του κέικ και ψήνουμε για 50 λεπτά στους
180 βαθμούς.
https://ipop.gr/sintages/pites/den-ta-pas-kala-ta-glyka-ftiaxe-ena-almyro-keik-feta-ke-elies/180 βαθμούς.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου