Σελίδες

Πέμπτη, 31 Μαΐου 2018

ισπανικό γκασπάτσο

γκασπάτσο
 Τι θα χρειαστείτε:
- 8 τομάτες baby Lucia’s Farm, κομμένες στα 4
- Μισό κρεμμύδι ψιλοκομμένο
- 1 κόκκινη πιπεριά ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη


- 1 πράσινη πιπεριά ξεσποριασμένη και ψιλοκομμένη
- ¼ αγγούρι ψιλοκομμένο
- 1 σκελίδα σκόρδο
- 1 κουταλάκι του γλυκού κύμινο
- 5 κουταλιές της σούπας ξύδι
- 1 φέτα ψωμί
- 1 ποτήρι νερό
- 10 κουταλιές της σούπας ελαιόλαδο
- Αλάτι
- Παγάκια
- Κρουτόν
- Λάδι για το γαρνίρισμα

γκασπάτσο
Πως θα το φτιάξετε:
*Τοποθετήστε όλα τα λαχανικά σε ένα μπλέντερ, φροντίζοντας να κρατήσετε λίγη πράσινη και κόκκινη πιπεριά, αγγούρι και κρεμμύδι για το γαρνίρισμα
*Προσθέστε το κύμινο, το ξύδι, το ψωμί, το ελαιόλαδο, 200 ml νερό, 

αλάτι και μερικά παγάκια
*Ανακατέψτε καλά μέχρι να αναμειχθούν καλά όλα τα υλικά
*Σερβίρετε τη σούπα σε ένα μπολ σούπας και γαρνίρετε με λίγα κρουτόν 

και τα λαχανικά που κρατήσατε
**Αν θέλετε να γίνει πιο δροσερή, προσθέστε ακόμη 1 παγάκι

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου