Σελίδες

Πέμπτη 31 Μαΐου 2018

Μαρία Σάκκαρη...Νέα τρομερή εμφάνιση και πρόκριση στις «32» του Ρολάν Γκαρός

Ρολάν Γκαρός: Νέα τρομερή εμφάνιση από την Σάκκαρη και πρόκριση στις «32»
Συνεχίζει να γράφει ιστορία στο Ρολάν Γκαρός η Μαρία Σάκκαρη.
Η Ελληνίδα τενίστρια πραγματοποίησε εντυπωσιακή εμφάνιση και δεν άφησε σχεδόν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην Ισπανίδα αντίπαλό της,
Κάρλα Σουάρεθ Ναβάρο, φτάνοντας στις «32» κορυφαίες αθλήτριες ενός τουρνουά Grand Slam, κάτι που έχει πετύχει στο παρελθόν μόνο η Λένα Δανιηλίδου.
Ωστόσο όλα δείχνουν ότι η Σάκκαρη θα την ξεπεράσει και δεν αποκλείεται να το κάνει άμεσα, καθώς στον επόμενο γύρο αντιμετωπίζει τη νικήτρια του ζευγαριού Ντάρια Κασάτκινα - Κίρστεν Φλίπκενς, ενώ σίγουρα θα έχει άνοδο και στην παγκόσμια κατάταξη (ξεκίνησε το τουρνουά ως Νο38).
Η Ναβάρο είχε την ευκαιρία της στο πρώτο σετ, αφού έκανε μπρέικ στο 6ο γκέιμ (2-4), είχε σετ πόιντ στο 3-5, όμως η Μαρία όχι απλά το «έσπασε», αλλά με ένα απίθανο σερί πήρε το σετ με 7-5 και στη συνέχεια το β' σετ εξελίχθηκε σε περίπατο.
Η Ελληνίδα τενίστρια προηγήθηκε με 5-1 με την Ναβάρο απλά να μειώνει σε 5-3 και το σετ να τελειώνει με 6-3, ενώ πρέπει να σημειώσουμε ότι αυτή ήταν η πρώτη νίκη της Σάκκαρη επί της Ισπανίδας, που την είχε κερδίσει και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου