Σελίδες

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ντιπ από μαϊντανό και αμυγδαλόψιχα



...γίνεται νόστιμος τσιπουρομεζές πάνω σε φρυγανισμένο ψωμάκι.
Αν προτιμάτε όμως μπορείτε να βάλετε λιγότερο σκόρδο 
και να προσθέσετε 1 κουταλιά της σούπας τριμμένο κρεμμύδι.

Υλικά 
- 1 ματσάκι μαϊντανό 
- 2 σκελίδες σκόρδο 
- 1 κούπα αμύγδαλα ωμά/ανάλατα 
- χυμό από ένα λεμόνι 
- 1 κ.τ.σ. ελαιόλαδο 
- 1-2 κ.τ.σ. νερό αλάτι/πιπέρι 

- Μουλιάζουμε σε ζεστό νερό τα αμύγδαλα για περίπου 10 λεπτά 
και έπειτα τα ξεφλουδίζουμε. 
- Καθαρίζουμε τον μαϊντανό από τα κοτσανάκια του, 
*χρησιμοποιούμε μόνο τα φύλλα. 
- Βάζουμε όλα τα υλικά στο μπλέντερ και χτυπάμε μέχρι να γίνουν κρέμα.
vegansintages.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου