Σελίδες

Τετάρτη 16 Δεκεμβρίου 2015

Ωμοφαγική σπαγγέτι


Υλικά (για δύο άτομα): 
- 2 μέτρια κολοκυθάκια
- 2 καρότα

- 2-3 φλυτζάνια γλυκές ντομάτες
- 1 αβοκάντο
- 1-2 κουταλάκια βασιλικός
- 1-2 κουταλάκια αποξηραμένη ρίγανη
- 2 σκελίδες σκόρδο
- 1/2 φλυτζάνι καρύδια
- Αλάτι Πιπέρι

Για τη γαρνιτούρα 

- 1 φλυτζάνι ωμό αρακά
- 1 κουταλιά βρασμένο καλαμπόκι 
- Μερικά φύτραΟδηγίες: 

Ξεφλουδίζουμε τα κολοκυθάκια και τα τρίβουμε στον τρίφτη 
στην πλάγια εγκοπή ώστε να γίνει λεπτές φετούλες. 
Αν δεν βολεύει ο τρίφτης, μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το κόφτη 
για τα φασολάκια.
- Ανακατεύουμε όλα τα υπόλοιπα συστατικά στο μπλέντερ 

-εκτός από το καλαμπόκι, τα φύτρα & τον αρακά- , προσθέτοντας όσο 
νερό θέλουμε ώστε να έχουμε τη υφή και πυκνότητα που θέλουμε. 
- Στη συνέχεια περιχύνουμε τη σάλτσα πάνω στα κολοκυθάκια. 
Από πάνω στολίζουμε με το καλαμπόκι και τον αρακά, ενώ γύρω γύρω 
στη πιατέλα μπορούμε να γαρνίρουμε με τα φύτρα. 

*εμπνευσμένη από τη συνταγή της mazikeen στο www.veganforum.gr
 
/vegansintages.blogspot.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου