Υλικά
- 5 μέτριες ντομάτες, ξεφλουδισμένες και κομμένες
- 2 μέτρια αγγούρια, ξεφλουδισμένα και κομμένα
- 1 μεγάλο κρεμμύδι, ψιλοκομμένο
- 1 μέτρια πράσινη πιπεριά, καθαρισμένη και κομμένη
- 2 κουτ. γλυκού ψιλοκομμένο σκόρδο
- 1 κουτ. σούπας ντοματοπελτέ
- ¼ φλιτζάνι ξύδι από κόκκινο κρασί
- 4 κουτ. σούπας ελαιόλαδο
- 4 φλιτζάνια κρύο νερό
- 4 κουτ. γλυκού αλάτι
Διαδικασία :
- Ανακατέψτε το αγγούρι , την ντομάτα, το κρεμμύδι,
την πράσινη πιπεριά και το σκόρδο σε ένα βαθύ μπολ.
- Προσθέστε ανακατεύοντας νερό, ξύδι και αλάτι.
- Πολτοποιήστε το μίγμα στο μούλτι, προσθέτοντας δύο φλιτζάνια κάθε φορά.
- Χτυπήστε το ελαιόλαδο μαζί με τον ντοματοπελτέ με ένα χτυπητήρι μέχρι
να γίνει πουρές.
Ανακατέψτε όλα τα υλικά μαζί.
- Σκεπάστε το μπολ καλά με αλουμινόχαρτο ή μεμβράνη.
- Βάλτε το στο ψυγείο μέχρι να γίνει η σούπα πολύ δροσερή.
- Ανακατέψτε την σούπα ελαφρώς λίγο πριν τη σερβίρετε.
- Μπορείτε να γαρνιρετε με λίγο αβοκάντο και μαϊντανό.
vegansintages.blogspot.gr/
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου