..εκτός από τα οφέλη για την υγεία και την αναπνοή, τα σκυλιά φαίνεται
να αγαπούν και τη γεύση από αυτά τα cookies. Κι εγώ επίσης!
Μην ξεχάσετε, άν δεν έχετε,να αγοράσετε ένα καλλούπι για να κόβετε
τα μπισκότα σε σχήμα κόκαλου! Θα το λατρέψετε κι εσείς και ο σκύλος σας!
να αγαπούν και τη γεύση από αυτά τα cookies. Κι εγώ επίσης!
Μην ξεχάσετε, άν δεν έχετε,να αγοράσετε ένα καλλούπι για να κόβετε
τα μπισκότα σε σχήμα κόκαλου! Θα το λατρέψετε κι εσείς και ο σκύλος σας!
ΥΛΙΚΑ
- 3 φλιτζάνια αλεύρι βρώμης
- 1 φλιτζάνι αλεύρι καρύδας
- 2 αυγα
- 1 φλιτζάνι νερό
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ή μέντα
- 1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Στρώστε δύο (2) φύλλα ψησίματος με χαρτί περγαμηνής
Προθερμάνετε το φούρνο στους 350º
Συνδυάστε αλεύρι βρώμης και αλεύρι καρύδας σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ή την ψιλοκομμένη μέντα.
Προσθέστε το λάδι καρύδας, το φλιτζάνι με το νερό και τα 2 αυγά χτυπημένα.
Αναμείξτε όλα τα συστατικά μαζί.
Ζυμώνουμε με τα χέρια σας μέχρι το μείγμα μας να γίνει μια στερεή μπάλα ζύμης.
Tip: Εάν είναι πολύ εύθρυπτο, προσθέστε λίγο νερό…
1 κουταλιά της σούπας κάθε φορά.
Ανοίξτε της ζύμης σας με ένα πλάστη “.
Χρησιμοποιήστε ένα κόπτη μπισκότων για να κόψετε τα σχήματα σας.
Τοποθετήστε το επάνω στο φύλλο ψησίματος
Ψήστε στους 350º για 20-25 λεπτά.
Απενεργοποιήστε το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν στο φούρνο για
να συνεχίσουν να στεγνώνουν.
Φυλάσσετε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και δύο εβδομάδες
ή σε κατάψυξη έως 3 μήνες.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Μη χρησιμοποιείτε τα κοτσανάκια από το μαϊντανό ή τη μέντα.
Μόνο τα φυλλώδη μέρη.
Εάν θέλετε το μαϊντανό και τη μέντας λίγο πιο ψιλοκομμένα, μπορείτε
να τα τοποθετήσετε σε έναν μιξεράκι.
- 3 φλιτζάνια αλεύρι βρώμης
- 1 φλιτζάνι αλεύρι καρύδας
- 2 αυγα
- 1 φλιτζάνι νερό
- 1/4 φλιτζάνι ψιλοκομμένο μαϊντανό ή μέντα
- 1/4 φλιτζάνι λάδι καρύδας
ΟΔΗΓΙΕΣ
Στρώστε δύο (2) φύλλα ψησίματος με χαρτί περγαμηνής
Προθερμάνετε το φούρνο στους 350º
Συνδυάστε αλεύρι βρώμης και αλεύρι καρύδας σε ένα μεγάλο μπολ.
Προσθέστε τον ψιλοκομμένο μαϊντανό ή την ψιλοκομμένη μέντα.
Προσθέστε το λάδι καρύδας, το φλιτζάνι με το νερό και τα 2 αυγά χτυπημένα.
Αναμείξτε όλα τα συστατικά μαζί.
Ζυμώνουμε με τα χέρια σας μέχρι το μείγμα μας να γίνει μια στερεή μπάλα ζύμης.
Tip: Εάν είναι πολύ εύθρυπτο, προσθέστε λίγο νερό…
1 κουταλιά της σούπας κάθε φορά.
Ανοίξτε της ζύμης σας με ένα πλάστη “.
Χρησιμοποιήστε ένα κόπτη μπισκότων για να κόψετε τα σχήματα σας.
Τοποθετήστε το επάνω στο φύλλο ψησίματος
Ψήστε στους 350º για 20-25 λεπτά.
Απενεργοποιήστε το φούρνο και αφήστε τα να κρυώσουν στο φούρνο για
να συνεχίσουν να στεγνώνουν.
Φυλάσσετε σε αεροστεγές δοχείο στο ψυγείο για έως και δύο εβδομάδες
ή σε κατάψυξη έως 3 μήνες.
ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ
Μη χρησιμοποιείτε τα κοτσανάκια από το μαϊντανό ή τη μέντα.
Μόνο τα φυλλώδη μέρη.
Εάν θέλετε το μαϊντανό και τη μέντας λίγο πιο ψιλοκομμένα, μπορείτε
να τα τοποθετήσετε σε έναν μιξεράκι.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου