Σελίδες

Σάββατο 16 Ιουνίου 2018

...τα μαύρα outfits για το φετινό καλοκαίρι



Αποτέλεσμα εικόνας για Πώς να φορέσεις μαύρα outfits το φετινό καλοκαίρι
...χωρίς να υποφέρεις
Πολλές από εμάς αγαπάμε (υπερβολικά) να φοράμε μαύρο - μερικές και όλο τον χρόνο. Και επειδή βρισκόμαστε στις αρχές του καλοκαιριού δεν σημαίνει ότι πρέπει να κρύψεις κάθε μαύρο item της γκαρνταρόμπας σου βαθιά μέσα στη ντουλάπα σου
για τους επόμενους τρεις μήνες. Αλλά προτού να βγάλεις όλα τα μαύρα jeans, φορέματα, μπλούζες και αξεσουάρ που διαθέτεις, υπάρχουν κάποιοι κανόνες για να μπορέσεις να τα φορέσεις το καλοκαίρι, χωρίς να πάθεις θερμοπληξία.
Αυτό που θα μπορούσες να κάνεις είναι να κάνεις λίγο πιο συνειδητές επιλογές όσον αφορά τον συνδυασμό των item που θα απαρτίζουν το σύνολό σου - όπως ένα μαύρο παντελόνι, shorts ή μια φούστα σε συνδυασμό με ένα μεταξωτό μαύρο t-shirt, φαίνεται κλασικό, minimal και κομψό.
Και μην ξεχνάς και τα υφάσματα: Για τον Θεό, μείνε μακριά από βελούδο και μάλλινα. Δερμάτινο και μαύρο denim είναι όμως οk, και συνδυάζονται πολύ καλά με αέρινα top και σανδάλια.
Aλλά επειδή τα λόγια περιττεύουν, βρήκαμε τις καλύτερες καλοκαιρινές street style εμφανίσεις με μαύρα ρούχα για να πάρεις έμπνευση και να μην αποχωριστείς την αγαπημένη σου απόχρωση.
by Marva Tyrogianni
in FASHION, FASHION MANIFESTO

krystalschlegel.com

fashionmugging.co


paulinefashionblog.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου