Σελίδες

Παρασκευή 29 Ιουνίου 2018

Κουπ βερίκοκο


Υλικά
- 1 φάκελος Φρουί Ζελέ με γεύση Βερίκοκο 
- 1 κουτί Κρέμα Καραμελέ 

- 840 ml γάλα
- 200 γρ. βερίκοκο κονσέρβα
- 1 φάκελος Garni Βανίλια 
- Λίγη κανέλα
Διαδικασία
*Παρασκευάζετε το φάκελο Φρουί ζελέ με γεύση Βερίκοκο σύμφωνα με τις οδηγίες παρασκευής. 
*Σε μπολάκια ή ποτήρια τοποθετείτε από ένα κομμάτι βερίκοκο κονσέρβας και τα γεμίζετε μέχρι τη μέση με το έτοιμο ζελέ. Τα βάζετε στο ψυγείο μέχρι να πήξει καλά το ζελέ. 
*Παρασκευάζετε την Κρέμα Καραμελέ  με 640 ml γάλα, σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί και τη μοιράζετε στα μπολάκια, πάνω από το ζελέ. *Αφήνετε πάλι στο ψυγείο να πήξει καλά. 
*Παρασκευάζετε 1 φάκελο Garni Βανίλια σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στο κουτί. 
*Γαρνίρετε την επιφάνεια με ροζέτες από το έτοιμο Garni και λίγη κανέλα και τα βάζετε στο ψυγείο. 
**Πριν σερβίρετε, γαρνίρετε με το σιρόπι έτοιμης καραμέλας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου