Αλατίζουμε τις μελιτζάνες και τις αφήνουμε να ξεπικρίσουν για 30 λεπτά.
Τις περνάμε από το νερό και τις σκουπίζουμε καλά.
Αλατίζουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια.
Τηγανίζουμε όλα τα λαχανικά σε μπόλικο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε
να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί.
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τον κιμά για 10 λεπτά και προσθέτουμε το κρεμμύδι,
τον πελτέ και το σκόρδο.
Συνεχίζουμε για 5 λεπτά ακόμα και σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις απορροφηθούν τα υγρά ο κιμάς είναι έτοιμος.
Τότε προσθέτουμε τον δυόσμο και το τριμμένο τυρί.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180oC.
Στρώνουμε στον πάγκο της κουζίνας διπλή λαδόκολα και σχηματίζουμε ένα παραλληλόγραμμο με πατάτες, τοποθετώντας τις έτσι ώστε η μια να καλύπτει
λίγο την άλλη.
Συνεχίζουμε με τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.
Στη μέση βάζουμε τον κιμά και διπλώνουμε το ρολό καλά, κλείνοντας
τη λαδόκολα σαν καραμέλα.
Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα για ψωμί.
Ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά περίπου.
*Σερβίρουμε το ρολό όταν κρυώσει, κομμένο σε χοντρές φέτες με γιαούρτι.
Τις περνάμε από το νερό και τις σκουπίζουμε καλά.
Αλατίζουμε τις πατάτες και τα κολοκυθάκια.
Τηγανίζουμε όλα τα λαχανικά σε μπόλικο ελαιόλαδο και τα αφήνουμε
να στραγγίξουν σε απορροφητικό χαρτί.
Τσιγαρίζουμε στο λάδι τον κιμά για 10 λεπτά και προσθέτουμε το κρεμμύδι,
τον πελτέ και το σκόρδο.
Συνεχίζουμε για 5 λεπτά ακόμα και σβήνουμε με το κρασί.
Μόλις απορροφηθούν τα υγρά ο κιμάς είναι έτοιμος.
Τότε προσθέτουμε τον δυόσμο και το τριμμένο τυρί.
Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180oC.
Στρώνουμε στον πάγκο της κουζίνας διπλή λαδόκολα και σχηματίζουμε ένα παραλληλόγραμμο με πατάτες, τοποθετώντας τις έτσι ώστε η μια να καλύπτει
λίγο την άλλη.
Συνεχίζουμε με τις μελιτζάνες και τα κολοκυθάκια.
Στη μέση βάζουμε τον κιμά και διπλώνουμε το ρολό καλά, κλείνοντας
τη λαδόκολα σαν καραμέλα.
Τυλίγουμε με αλουμινόχαρτο και το βάζουμε σε μακρόστενη φόρμα για ψωμί.
Ψήνουμε στον φούρνο για 30 λεπτά περίπου.
*Σερβίρουμε το ρολό όταν κρυώσει, κομμένο σε χοντρές φέτες με γιαούρτι.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου