Εκτέλεση
Bράζουμε 5 φλιτζάνια νερό και τα ρίχνουμε πάνω στα noodlesγια 20 λεπτά περίπου, μέχρι να μαλακώσουν.
Mόλις μαλακώσουν, τα σουρώνουμε.
Zεσταίνουμε το λάδι σ' ένα τηγάνι και στη συνέχεια προσθέτουμε
το σκόρδο και το χοιρινό μέχρι να ροδίσει.
Στη συνέχεια, προσθέτουμε όλα τα υπόλοιπα υλικά εκτός από τα φιστίκια
και το κόλιαντρο και τα αφήνουμε για 3 λεπτά περίπου να ενωθούν οι γεύσεις.
Bγάζουμε από τη φωτιά, προσθέτουμε τα φιστίκια στο φαγητό,
γαρνίρουμε με το φρέσκο κόλιαντρο και σερβίρουμε.
Σημ.:
*Tα συστατικά αυτά μπορείτε εύκολα να τα βρείτε στα καταστήματα
ασιατικών τροφίμων και σε πολλά σούπερ μάρκετ.
thecookbook.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου