Σελίδες

Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Κεσαντίγιας µε φασόλια

Κεσαντίγιας µε φασόλια


....τά απαραίτητα...

2 µαλακές τορτίγιες
1 κονσέρβα φασόλια µε σάλτσα
1 καυτερή πιπεριά κέρατο
4 φέτες κασέρι
1 στραγγιστό γιαούρτι µε 5 κ.σ. κρεµ φρες
Εκτέλεση
- Απλώνουµε κάθε τορτίγια στον πάγκο και στρώνουµε 
στη µισή επιφάνεια τα µισά φασόλια. 
- Προσθέτουµε την πιπεριά σε ροδέλες και 2 φέτες κασέρι. 
- Διπλώνουµε µε το υπόλοιπο φύλλο και ψήνουµε στους 180°C. 
- Σερβίρουµε µε το γιαούρτι και την κρεµ φρες.
tovima.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου