
....τά απαραίτητα...

2 µαλακές τορτίγιες

1 κονσέρβα φασόλια µε σάλτσα

1 καυτερή πιπεριά κέρατο

4 φέτες κασέρι

1 στραγγιστό γιαούρτι µε 5 κ.σ. κρεµ φρες
Εκτέλεση
- Απλώνουµε κάθε τορτίγια στον πάγκο και στρώνουµε
στη µισή επιφάνεια τα µισά φασόλια.
- Προσθέτουµε την πιπεριά σε ροδέλες και 2 φέτες κασέρι.
- Διπλώνουµε µε το υπόλοιπο φύλλο και ψήνουµε στους 180°C.
- Σερβίρουµε µε το γιαούρτι και την κρεµ φρες.
tovima.gr
- Απλώνουµε κάθε τορτίγια στον πάγκο και στρώνουµε
στη µισή επιφάνεια τα µισά φασόλια.
- Προσθέτουµε την πιπεριά σε ροδέλες και 2 φέτες κασέρι.
- Διπλώνουµε µε το υπόλοιπο φύλλο και ψήνουµε στους 180°C.
- Σερβίρουµε µε το γιαούρτι και την κρεµ φρες.
tovima.gr
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου