Σελίδες

Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2017

Πίτσα με κιμά και αβγό...

Πίτσα με κιμά και αβγό

ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΠΙΤΣΕΣ)


- 1 έτοιμο μείγμα ζύμης για πίτσα
- 4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για το σκεύος

- 4 κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάτας (ή έτοιμη)
- 300 γρ. μαγειρεμένο κοκκινιστό κιμά
- 4 ντομάτες, σε ροδέλες
- 150 γρ. πικάντικο κασέρι, τριμμένο
- 8 αβγά
- αλάτι, πιπέρι
- λίγα φυλλαράκια βασιλικού 


*Προσθέστε στον κιμά 50 γρ. ψιλοκομμένο 

σουτζούκι για πικάντικη γεύση


ΕΚΤΕΛΕΣΗ

- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C. 

Ετοιμάζουμε τη ζύμη για την πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας, 
τη μοιράζουμε στα δύο και την απλώνουμε σε 2 ταψάκια λαδωμένα.

- Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας σε όλη τη βάση της ζύμης, μοιράζουμε 

τον κιμά, τις ροδέλες της ντομάτας και το κασέρι. 
Ψήνουμε στη χαμηλή θέση, στις αντιστάσεις, για 10 λεπτά.

- Βγάζουμε από τον φούρνο, κάνουμε 4 βαθουλώματα και βάζουμε 

στο καθένα από 1 αβγό. 
Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά. 
Γαρνίρουμε με τα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρουμε.

http://www.tovima.gr/vimag

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου