ΥΛΙΚΑ (ΓΙΑ 2 ΠΙΤΣΕΣ)
- 1 έτοιμο μείγμα ζύμης για πίτσα
- 4 κ.σ. έ.π. ελαιόλαδο, για το σκεύος
- 4 κ.σ. σπιτική σάλτσα ντομάτας (ή έτοιμη)
- 300 γρ. μαγειρεμένο κοκκινιστό κιμά
- 4 ντομάτες, σε ροδέλες
- 150 γρ. πικάντικο κασέρι, τριμμένο
- 8 αβγά
- αλάτι, πιπέρι
- λίγα φυλλαράκια βασιλικού
*Προσθέστε στον κιμά 50 γρ. ψιλοκομμένο
σουτζούκι για πικάντικη γεύση
ΕΚΤΕΛΕΣΗ
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 200°C.
Ετοιμάζουμε τη ζύμη για την πίτσα σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας,
τη μοιράζουμε στα δύο και την απλώνουμε σε 2 ταψάκια λαδωμένα.
- Απλώνουμε τη σάλτσα ντομάτας σε όλη τη βάση της ζύμης, μοιράζουμε
τον κιμά, τις ροδέλες της ντομάτας και το κασέρι.
Ψήνουμε στη χαμηλή θέση, στις αντιστάσεις, για 10 λεπτά.
- Βγάζουμε από τον φούρνο, κάνουμε 4 βαθουλώματα και βάζουμε
στο καθένα από 1 αβγό.
Αλατοπιπερώνουμε και συνεχίζουμε το ψήσιμο για ακόμη 10 λεπτά.
Γαρνίρουμε με τα φυλλαράκια βασιλικού και σερβίρουμε.
http://www.tovima.gr/vimag
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου