Υλικά
1 ματσάκι ρόκα
1 κούπα φύλλα γλιστρίδας
6-8 σύκα
λίγο προσούτο ή σαλάμι
λίγη παρμεζάνα
λίγο χυμό λεμονιού
λίγο χυμό από ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
λίγο ελαιόλαδο
1 ματσάκι ρόκα
1 κούπα φύλλα γλιστρίδας
6-8 σύκα
λίγο προσούτο ή σαλάμι
λίγη παρμεζάνα
λίγο χυμό λεμονιού
λίγο χυμό από ξύδι
1 κουταλιά της σούπας μέλι
λίγο ελαιόλαδο
Εκτέλεση
Πλένουμε τα λαχανικά μας, τα στραγγίζουμε και τα ρίχνουμε σε ένα μεγάλο μπολ,
καθαρίζουμε τα σύκα και τα κόβουμε στα τέσσερα και τα προσθέτουμε.
Ρίχνουμε το σαλάμι ή το προσούτο και τα κομματάκια παρμεζάνας.
Αμέσως μετά ανακατεύουμε το λάδι το λεμόνι, το ξύδι και το μέλι και ραντίζουμε την σαλάτα.
Αμέσως μετά ανακατεύουμε το λάδι το λεμόνι, το ξύδι και το μέλι και ραντίζουμε την σαλάτα.
Την βάζουμε για λίγο στο ψυγείο να δέσουν οι γεύσεις και την σερβίρουμε.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου