Σελίδες

Τρίτη 11 Αυγούστου 2015

...φραπεδάκι και...χοληστερόλη...


post-feature-image
Ο στιγμιαίος καφές έχει λιγότερο καφεστόλη (cafestol) από
τον γαλλικό καφέ, ή από τον ελληνικό καφέ, 
σύμφωνα με τον δρ Rob Van Dam, επίκουρο καθηγητή 
στο Τμήμα Διατροφής στην Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ. 
Η καφεστόλη είναι μια ουσία που μπορεί να αυξήσει τη χοληστερόλη. 
Αν έχετε ήδη υψηλή χοληστερόλη ή οικογενειακό ιστορικό 
καρδιακής νόσου, ο στιγμιαίος καφές είναι μια καλύτερη 
επιλογή από τον γαλλικό ή ελληνικό καφέ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου