Ο στιγμιαίος καφές έχει λιγότερο καφεστόλη (cafestol) από
τον γαλλικό καφέ, ή από τον ελληνικό καφέ,
σύμφωνα με τον δρ Rob Van Dam, επίκουρο καθηγητή
στο Τμήμα Διατροφής στην Σχολή Δημόσιας Υγείας του Χάρβαρντ.
Η καφεστόλη είναι μια ουσία που μπορεί να αυξήσει τη χοληστερόλη.
Αν έχετε ήδη υψηλή χοληστερόλη ή οικογενειακό ιστορικό
καρδιακής νόσου, ο στιγμιαίος καφές είναι μια καλύτερη
επιλογή από τον γαλλικό ή ελληνικό καφέ.
Δεν υπάρχουν σχόλια:
Δημοσίευση σχολίου