Σελίδες

Δευτέρα 29 Απριλίου 2013

Φάληρο: Οικιακή βοηθός έκλεψε κοσμήματα αξίας 2.000.000 ευρώ!




Μια απίστευτη ληστεία έκανε μια 34χρονη Γεωργιανή οικιακή βοηθός που εργαζόταν στο σπίτι μιας 95χρονης στο Παλαιό Φάληρο!
Η γριούλα ήταν γόνος παλιάς πλούσιας οικογένειας και είχε πολλά κοσμήματα μεγάλης αξίας ύψους 2.000.000 ευρώ!!!
Όταν είδε τα κοσμήματα της ηλικιωμένης η Γεωργιανή και κατάλαβε την τεράστια αξία τους, ειδοποίησε τους συνεργούς της: μπήκαν στο σπίτι και χωρίς καν να το αναστατώσουν, άρπαξαν τα κοσμήματα και εξαφανίστηκαν!
Πρόκειται για μια οργανωμένη σπείρα 9 ατόμων, η οποία συνελήφθη στη Γλυφάδα, μετά από συντονισμένη επιχείρηση αστυνομικών του Τ.Α. Γλυφάδας και σε συνεργασία με αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Νοτιοανατολικής Αττικής και των Τμημάτων Ασφαλείας Αλίμου, Αργυρούπολης, Βάρης, Βούλας, Βουλιαγμένης και Ηλιούπολης.
Και οι εννέα είναι αλλοδαποί, εκ των οποίων οι έξι υπήκοοι Γεωργίας και οι τρείς Βουλγαρίας.
Συνελήφθη επίσης και μία αλλοδαπή Γεωργιανής καταγωγής, ιδιοκτήτρια ενεχυροδανειστηρίου, για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος.
Όπως προέκυψε από την αστυνομική έρευνα, τα 9 άτομα είχαν συγκροτήσει εγκληματική ομάδα, που με διαφορετική κάθε φορά σύνθεση, έκανε διαρρήξεις κατοικιών, κυρίως στα Νότια προάστια, από τις οποίες αφαιρούσαν χρηματικά ποσά, χρυσαφικά, ρολόγια, κινητά τηλέφωνα, ηλεκτρονικές συσκευές, υπολογιστές, προσωπικά έγγραφα και διάφορα άλλα αντικείμενα.
28042013gada1b.jpg 
 Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ η έρευνα για την εξιχνίαση διαρρήξεων οικιών από την παραπάνω σπείρα συνεχίζεται.


http://www.star.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου