Σελίδες

Σάββατο 31 Μαρτίου 2018

...ο στρατός του Ισραήλ διαθέτει (?) "ηθικές" ...Ο φασίστας και ο... στρατόκαυλος πιστεύουν ότι ο σκύλος είναι χρήσιμο εργαλείο στον πόλεμο...

Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras.






Για δεκαετίες πολλές επικρατούσε στο δυτικό κόσμο η άποψη ότι ο στρατός του Ισραήλ διαθέτει "ηθικές" σε κάθε ενέργεια του. Και για να επιβάλλουν αυτήν την άποψη επιστράτευσαν πολλά ΜΜΕ και κινηματογραφικές ταινίες και προγράμματα και ξόδεψαν δισεκατομμύρια δολάρια. 
Η μηχανή προπαγάνδας, που διαχειρίζονται τα ίδια μυαλά και σήμερα, προσπαθούν και προσπαθεί
ακόμα και σήμερα να κατασκευάζει τεχνητές εικόνες για μπορεί πάνω τους να χτίσει τεχνητές αξίες και ηθικές. Σήμερα αυτή η εικόνα σε μεγάλο βαθμό έχει ανατραπεί, γιατί η ανθρωπότητα και τα κινήματα των αδύναμων, που αγωνίζονται σε όλα τα πεδία και, για όλα τα άλυτα προβλήματα που γεννάει αυτός ο κόσμος των ισχυρών, κατάφεραν να φέρουν νέες ηθικές και αξίες παρμένες από αγώνες και διάλογο αντίθετων αντιλήψεων και προσεγγίσεων. 
Ο φασίστας και ο στρατόκαυλος πιστεύουν ότι ο σκύλος είναι χρήσιμο εργαλείο στον πόλεμο κατά των αντιπάλων τους. Πιστεύουν ότι τα σκυλιά πρέπει να εκπαιδεύονται επιθετικά και πολεμικά και ότι πρέπει να αποτελούν μέρος ενός δικού τους πολέμου και ειδικών στρατιωτικών επιχειρήσεων. Αυτό σήμερα πρέπει να σταματήσει ..γιατί τα σκυλιά δεν είναι όργανα ούτε στρατιώτες κανενός πολέμου..τα σκυλιά είναι κάποιοι φίλοι και γείτονες και σύντροφοι ...Αν κάποιοι θέλουν να πάνε να πολεμήσουν δεν χρειάζεται να κουβαλήσουν και τα σκυλιά τους μαζί ..τα σκυλιά τους μπορούν άνετα να τους περιμένουν στο σπίτι, όπως περιμένουν τα παιδιά τους και οι φίλοι τους, που δεν θέλουν να είναι "μέρος" ενός πολέμου των ισχυρών.
Φωτογραφία του Nasim Hanna Alatras.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου